woensdag 12 oktober 2011

Fairytale event 2011


 Hier alvast een paar foto's van het fairy-tale event van 2011. Het was een schitterend weekend maar wel heel vermoeiend.  Er zijn leuke projecten gemaakt en ook wij hebben een workshop mogen volgen.
Ella heeft de workshop van Graphic45 gevolgd en Marjan de workshop van Prima Marketing.
Bij Graphic45 is er een leuke kerstdoos gemaakt met een banner erin.
Helaas zijn de foto's niet super van kleur omdat we ze net in onze huiskamer gemaakt hebben. Van het weekend maken we wel een paar foto's bij daglicht en dan hebben ze een betere kleur. Nu kunnen jullie wel een idee krijgen hoe het geworden is.
De workshop van Prima Marketing is nog niet af, maar als het klaar  is zullen jullie vast de fotos zien.


 Hier staan we met Samantha, Jolan en Marleen op de foto in de tijdelijke winkel op het event. Dit jaar hadden we een betere plek met veel meer daglicht. En dat komt natuurlijk tegoede aan al die mooie spullen die we meegenomen hadden.


 De dames van Graphic45 op de foto bij de tafel waar ze wat van hun werk laten zien. En oh wat maken ze mooie spullen. We zijn er helemaal verliefd op geworden. Eerst vonden we het altijd moeilijk papier maar als je ziet hoe zij er mee werken. Wauw !!!!!
De workshop van hun was een genot om te volgen, Ella zat gezellig samen met Cordine en Liane ( dames bedankt voor het dragen van mijn tas ) en er was zoveel rust dat de workshop aan het eind van de 3 uur helemaal klaar was. Er werd een rustige charlestonmuziek gedraaid . Super!!!! Graphic45 thankx


Ook was Madison en Jodi van Echo Park op het event. Hier staan we met Madison op de foto. Superleuk om ze allebei te leren kennen. Jodi hadden we al 3 jaar geleden gezien toen was hij ook op het fairy-tale aanwezig. Hij was toen in dienst bij MME.


 Zaterdagavond is er tijdens de albumtrack een loterij gehouden waarvan de opbrengst te bate  komt van Pink Ribbon. Het heeft een leuk bedrag opgelevert van 1200 euro. Dames bedankt voor het kopen van de lootjes.
Iedereen ( Trisha van Prima Marketing; Samantha van Authentique; Madison en Jodi van Echo Park hebben geholpen met het uidelen van de prijzen. En er waren heeeeel veeeel prijzen en ook erg leuke prijzen.


Van het weekend zullen we jullie nog meer laten zien of kijk anders eens op Facebook van het fairy-tale event.
Truike van harte bedankt want als jij dit niet georganiseerd had, was er geen feest.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

3 opmerkingen:

jolande zei

Ja het was fantastisch meiden. Ik heb genoten van de eerste tot de laatste minuut!!!

Karin zei

Ook mam en ik hebben genoten van het weekend! Tot volgend jaar!!!

loes de groot zei

super foto's...........