zondag 16 oktober 2011

Prima Marketing Printery


Vandaag zijn we weer eens produktief bezig geweest met het scrappen. Afgelopen week hebben we echt nodig gehad om bij te komen van het Fairy-tale weekend. We zijn blij met alle leuke positieve reacties over het fairy-tale. Maar wij waren toch wel erg moe na zo'n weekend hard werken. Gisteren moesten we allebei ook werken en vandaag hadden we vrij en hebben heerlijk uitgeslapen en daarna aan de freubel.
We hebben een lay-out gemaakt met het papier van Prima Marketing serie Printery. wat is dat toch een mooie lijn. We zijn er helemaal weg van. Ook heeft Marjan met het fairytaleweekend de workshop van Prima gevolgd.
De sketch voor onze layout is gebruikt van Prima Marketing. Op de foto staan we samen met Trisha  Green-La douceur, wat een prachtige vrouw met heel veel talent. Ze maakt erg leuke items.
Op het Fairy-tale had ze een heel leuk mini-album  gemaakt met papier van Prima Marketing serie Printery.  De foto is gemaakt in het fairy-tale winkel.


Prima Marketing heeft zulke leuke embelis erbij, papierenbloemen klein en groot, roosjes, stempels, chipboard elements en mask.Dit is de voorkant van het minialbum van Prima Marketing gegeven door trisha Green-Ladouceur.
Het was een workshop waar we eerst veel gingen snijden, zodat alles klaar ligt en we in een keer de pagina's kunnen beplakken. Marjan heeft echt erg genoten van deze workshop. Ella had de workshop van Graphic-45 gedaan, die hebben we de vorige keer al laten zien. Er zijn nog verschillende workshop te koop bij Paper & Pictures. De prijzen zijn 25 of 50 euro, dat ligt aan de workshopproject. Dus als je nog dit mini-album wilt maken kom dan snel naar de winkel.


Het weekend van 18 en 19 November is het weer zover dan hebben we de 6e Magnolia event. Wij hebben de projecten gezien, en we moeten zeggen ze zijn erg leuk. De 2 projecten zijn gemaakt door Erica en Moon, ook word nog een leuke make-a-take gemaakt in de winkel.
Wil je erbij zijn geef je dan snel op bij Paper & Pictures, vol = vol.

De Magnolia stempels en papier is binnen bij Paper & Pictures. We hebben een voorbeeld met de serie gemaakt. Er zijn zoveel leuke stempels gemaakt door Magnolia, het is moeilijk een keuze te maken.
We hebben er 3 stempels gekozen en vandaag laten we de eerste kerstkaart die we er mee gemaakt hebben zien. Ook het papier die we gebruikt hebben is van Magnolia.

We laten deze week nog de andere kerstkaarten met de Maggie-stempels nog zien.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

6 opmerkingen:

Erna zei

Ze zijn inderdaad geweldig kon ook weer niet kiezen ;-)))

Groetjes Erna

Heidie zei

wat een mooie lo, mini album en kaart hebben jullie weer gemaakt.

liefs heidie

Lea zei

Heerlijk zo'n hele dag freubelen!!
Mooie layout ook geworden!
Groetjes Lea

debby4000 zei

Absolutely gorgeous creations.
luv
Debby

jolande zei

Prachtig die LO, en ik ben het helemaal met je eens, Trichia is een geweldig mens van mij mag ze volgende jaar terugkomen op het FT event. Ben ook druk bezig met dat boekje..is bijna af.


Fijne vrije dag !!! Jolande

loes de groot zei

he gaaf lootje!!! en inderdaad van mij mag ze volgend jaar ook weer komen helemaal mee eens! en dit keer kan ik weer niet bij het magnolia event zijn! tis toch wat..........