zondag 30 oktober 2011

kerstkaarten Echopark


 We hebben vandaag weer eens heerlijk zitten freubelen. Gisteren hebben we nog iets voor P&P gemaakt en vandaag na een setje kaarten voor de nieuwe CO van januari 2012,  hebben we kaarten voor onszelf gemaakt. Alleen toen we klaar waren, was het licht in het huis al te donker om de kaarten nog mooi te fotograferen. Ja dat krijg je als de klok een uur vooruit is gezet.
Dus die kaarten houden jullie van ons tegoed. Morgen gaan ze op de foto en de eerst volgende keer dat wij weer iets plaatsten zullen we jullie die kaarten laten zien.

Vorige week hebben we samen met onze moeder kerstkaarten zitten maken. Het zijn er heel wat geworden. Wij laten jullier er nu twee van zien. De kaarten zijn gemaakt met papier van Echo Park, de serie Season Greetings. Erg leuk papier met mooie kleuren.
Er zijn ook hele leuke embellies bij deze lijn, en daardoor kan je makkelijk leuke kaarten maken zonder dat je er uren voor nodig hebt.


Het bovenste kaartje is gemaakt na een idee van Nina. Vorige week zaterdag was Nina bij P&P demonstraties aan het geven van de nieuwe Hero arts stanzen en stempels. Zij liet een soortgelijk kaartje zien. Dat idee vonden wij zo leuk dat we het thuis nagemaakt hebben. In het midden van de kaart zit een strookje mika en die is ook met een embossingfolder bewerkt. Het gaat super gemakkelijk.

Aankomende woensdag gaat de Krea-doe van start. Dus als jullie zin hebben ga eens lekker kijken wat er allemaal te vinden is, en wees lekker creatief.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

5 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooie kaarten hebben jullie gemaakt.

liefs heidie

Lea zei

Leuke kaarten hoor. En dat mika is echt helemaal leuk!!
Komen jullie nog naar de Kreadoe?
groetjes Lea

M@rjan zei

Mooie kaartjes! dat mica is mooi zeg!

Groetjes, Marjan

loes de groot zei

super!!! leuke kaarten
hahaha ik was al nieuwsgierig naar jullie gathering kaartjes nog even geduld dus ; )

Corine van der Zee zei

Hoi Ella, kon bij het bovenstaande berichtje geen reactie achterlaten dus doe ik het even hier. Hoop dat je het leest. Heb je vandaag (woensdag) op de Kreadoe gesproken en even herinneringen opgehaald over het Magnolia event van een aantal jaartjes terug. Als het lukken wil kan je bij mij op het blog dan een reactie achterlaten met de link naar het blog van Ingeborg? Heb mij gelijk maar eens als volger aangemeld, volg jullie eigenlijk al een hele poos maar had er nog niets mee gedaan, bij deze dus hahahaha.

Groetjes Corine