zaterdag 23 april 2011

Vrolijk pasen.

De voorbereidingen voor pasen zijn klaar, en het huis is schoon. Gisteren had marjan al vrij en heeft de taart al gebakken en de andere lekkernijen al gemaakt voor de paasbrunch die we morgen bij onze zus met de familie gaan houden.

Deze keer hebben we een stapeltaart gemaakt van bisquitdeeg en die versiert met drie kleuren marsepein. Dit was de tweede keer dat we het zelf thuis gedaan hebben en het ging veel sneller en gemakkelijker dan de vorige keer. Oefening baart kunst.


Ella heeft de roosjes gemaakt zoals we van Moon geleerd hebben met fimo-klei. Marjan heeft de taart verders versiert, nadat we samen de basis hadden bekleed.


We vinden dat de roosjes en ook de hele taart erg geslaagd is. Nou maar hopen dat hij ook lekker smaakt, maar dat weten we pas morgen.

We hebben het allemaal goed getroffen met dit weer, we kunnen leuke dingen gaan doen.

Morgen hebben we eerst een paasbrunch met de familie, en in de middag gaan we lekker buiten freubelen. Vanavond gaan we vast wat maken voor de nieuwe Cards Only en morgen iets leuks voor onszelf. En maandag gaan we iets leuks doen, wat moeten we nog even bedenken.

Onze "kinderen"vinden het buiten heerlijk. We zijn er zelf al aangewend dat ze af en toe even bij de buurvrouw aan het buurten zijn. Ze komen elke keer weer terug, ze blijven maar kort weg.


Rakker ligt hier even bij te komen van een uitstapje. Gisteravond de hele straat aangeveegd, en vandaag ligt er weer allemaal grond op de straat. De kinders lopen elke keer te rennen in de borders achter de vlinders en vliegjes aan. Ze vermaken zich prima.


We wensen jullie allemaal fijne paasdagen dat moet wel lukken met dit mooie weer.


Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

7 opmerkingen:

jolan zei

vrolijk pasen meiden...
maak er iets moois van.
yum dat ziet er lekker uit.
tot gauw xxx Jolan

loes de groot zei

wat ziet dat er super lekker uit!
jullie ook heel fijne paasdagen ; )
lfs mij

Patty zei

Fijne paasdagen !!!
En eeh... mochten jullie nog geen inspiratie hebben wat te doen met de dagen, ga dan zeker kijken bij Amis de France, de fair in Franse sfeer bij Kasteel de Haar. Het is echt super leuk,leuke dingen voor om en in het huis, een hoop lekkers, en de sfeer geeft je echt het gevoel even in Frankrijk te zijn. Met dit mooie weer is het volop genieten !!! Rakker en Luna zijn het zo te zien in elk geval hierover met mij eens... wat zijn ze groot geworden zeg. Ik ga ook mijn projectjes voor de komende CO afmaken het week-end, want met mijn vakantie voor de boeg moet ik nu toch het een en ander gaan afronden. Nogmaals heel fijne paasdagen !!!Met zo'n mooie taart gaat dat vast lukken !!!
Liefs,
Patty

Heidie zei

Fijne paasdagen. En wat ziet de taart er lekker uit.

liefs Heidie

marga zei

Wooooooooooooh, wat ziet die e lekker uit!!!
Bijna zonde om aan te snijden, hihihihi.

Fijne dagen meiden.

Lea zei

Wouw die ziet er helemaal lekker uit, hij zal inmiddels wel op zijn!
groetjes Lea

San zei

Ziet er mooi uit jullie taart !leuk he om taarten met marsepein te maken!
Fijne pasen nog..