woensdag 13 april 2011

Jaarboek 2011

Afgelopen januari werd er bij Paper and Pictures een leuke workshop gegeven door Lea. Aangezien wij die dag allebei moesten werken hadden wij het pakket besteld. De kaft was al even af en hadden we jullie al een keer laten zien, maar de binnenkant gaan we nu per maand maken. Het maakt een dubbele pagina van 8 x 8 inch over iets wat in die maand gebeurt is en voor ons belangrijk was. Hieronder zie alsnog een keer de kaft zoals Lea die ontworpen heeft. Onze eerste dubbele pagina gaat over de "kliederworkshop"van Marleen, die ook bij P & P gegeven werd. We hebben die dag een hele leuke lijst gemaakt. Dit was voor ons een nieuwe techniek. We hebben ook erg genoten op die dag. Het pakket bestond uit heel leuk papier van een nieuwe scrappapier lijn genaamd Simple Stories. Het was een heel compleet pakket. Bij P&P heb je van deze firma ook een hele leuke vakantielijn van. Daarvan hebben wij al iets mogen maken voor het nieuwe SBM van juni.
Helaas zijn de foto's niet helemaal zo als ze moeten zijn, we kwamen er achter toen we deze foto's hier plaatsen. Maar het is toch duidelijk te zien hoe het geworden is.


Onderop de pagina zie het eindresultaat van het gemaakte object van de workshop van Marleen.


Hebben jullie de nieuwsbrief van P&P al ontvangen. Er staan zulke leuke acties in voor aankomend weekend. Ontvang je nog geen nieuwsbrief, meld je dan snel aan via de site.

Er is dit weekend gratis make-a-take, en natuurlijk ga je daarbij een doosje uit het nieuwe magazine "kadoosje" maken. Verder zijn er nog veel meer acties, hou je mail in de gaten


bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

5 opmerkingen:

jolande zei

Hij is leuk....groetjes Jolande

Heidie zei

ik vind hem erg leuk geworden. Heb zelf ook een pakket gekocht. Ik maak hem helemaal anders. Noteer namelijk de belangrijkste gebeurtenissen en van de foto's maak ik dan een collage.

liefs Heidie

Anoniem zei

Het ziet er leuk uit dames,
Ik heb het even opgezocht in mijn mail maar voor februari hebben jullie ook al een onderwerp.
2 dames in pyama de buurt op, om luna te bevrijden uit de schuur bij de buren.
Ik hoopte dat daar ook foto's van gemaakt waren.
Indien jullie zaterdag bij p en p zijn tot morgen.
groetjes Marja

Kelly zei

Dat wordt een heel mooi jaarboek!!
Papier is ook mooi! Ik heb nog even naar de vakantielijn gekeken en die vind ik ook erg gaaf, ik denk dat ik daar mijn zomervakantie van 2010 mee ga maken.

Liefs

Inger zei

Your book looks very beautiful!! :)
HAPPY EASTER!

♥ Hugs, Inger