zondag 17 april 2011

Challenge

We hebben een heerlijk maar druk en vermoeiend weekend achter de rug. Het was een feestweekend bij Paper & Pictures. En daar hebben we een schitterende workshop gevolgd. Helaas is die nog niet af dus die houden jullie nog te goed. Maar als jullie hierover mee willen lezen kijk dan even op ons papergirlsblog. Wel laten we jullie iets zien wat we afgelopen week gemaakt hebben. We hadden zin en tijd om even een Lay-out te maken en die ging zo snel dat we ook maar een kaartje met dezelfde sketch gemaakt hebben. Zo kan je zien dat alles door elkaar heen gebruikt kan worden. Het werkt natuurlijk niet altijd, maar meestal lukt het wel. Op de Lo hebben we een hele oude foto gebruikt ( natuurlijk wel eerst ingescand ) van ons met een oom en tante van onze moeder, nl ome Jaap en tante Ger. Die oom en tante hadden zelf alleen jongens en vond het zo leuk om meiden gehad te hebben dat ze voor onze poppen kleertjes gemaakt heeft. We hebben die poppen nog steeds bij ons in huis zitten en ook met die zelfgemaakt kleertjes aan. Helemaal schattig als je bedenkt dat het ruim 40 jaar geleden is.
Hier een close-up van een bloem van Maya Road, het is een lint waar je de bloemen stuk voor stuk kan gebruiken. Daar tussendoor hebben we crystals geplakt. Ook hebben we een prachtige bloementak van Prima Marketing gebruikt, waar we ook wat witte roosjes doorheen verwerkt hebben. Het papier is ook van Prima Marketing en wel de serie Madeline. Het is een supergekleurde lijn, nou zijn wij altijd wel fan van Prima.


En dan is hieronder de kaart die we met dezelfde sketch gemaakt hebben. Ook daar hebben we een oude foto van onszelf opgeplakt op een 5,5 x5,5 cm formaat. We hebben op beide uitwerkingen gebruikt gemaakt van de nieuwe dollies van Papertrey Ink. Super zijn ze, maar ze zijn alleen niet in Nederland te verkrijgen. Je moet ze echt in de States bestellen.


Nou we gaan lekker nog even chillen op de bank en morgen begin de nieuwe werkweek weer. Maar volgend weekend hebben we een extra vrije dag want dan is het Pasen. Dus daar kijken we dan maar naar uit.


Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

3 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooie lo en kaart hebben jullie weer gemaakt. en was zaterdag gezellig druk in de winkel. Heb heerlijk geshopt.

liefs heidie

... zei

Wat zijn jullie weer heerlijk druk geweest! Het is erg leuk geworden!

Lfs!

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een prachtig LO en ook het kaartje is erg mooi. Leuke foto's.
Groetjes van Jacqueline