woensdag 6 april 2011

Lol

Gisterenavond hebben we deze lay-out gemaakt. We hadden zin om even te freubelen maar niet teveel "rommel" eerst op tafel te leggen. En als we een Lo maken begin je met alleen je basisspullen op tafel. Als we dan iets toe willen voegen komt alleen dat op tafel. Het voordeel is dat je sneller aan het werk ben en niet zoveel hoeft op te ruimen. Want als we er echt voor gaan zitten staat onze hele tafel vol, want je wil niet voor elke dingetje weer op zoek gaan in je voorraad. Het was wel even zoeken naar een geschikte foto. Dus het werd er een uit de wat oudere doos. Marjan is een jaar of 2 geleden met haar collega's naar een kookworkshop geweest. Zeer leuk om te doen en vooral je mag alles daarna lekker opeten. Alleen weten we niet meer hoe de papierlijn heet, de restjes liggen in de kliko en om die nou open te maken is ons toch teveel van het goede. We hebben deze lijn vorig jaar meegenomen en het wachte nog steeds om gebruikt te worden. We gaan proberen om eerst wat van ons oudere papierlijnen op te maken.
De bloemen zijn van Petaloo Mulberry Street. Een prachtige kleur rood en dat kwam precies uit bij deze lo. Als sketch hebben we een Lo van Loes gebruikt die zij voor het membership heeft gemaakt. Zij kan zulke mooie LO´s maken en wij vinden die dan ook leuk om te gebruiken.

En voor de rest hebben we nog een mooie doillie gebruikt.


Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

6 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooie lo hebben jullie weer gemaakt.

liefs Heidie

M@rjan zei

Oudere papierlijnen waren toen nieuw en we hebben die gekocht omdat we ze mooi vonden. Terecht dat jullie ze willen gebruiken, ik doe dat ook zoveel mogelijk. Ik vind deze Lo erg mooi, leuke foto en prachtige indeling en titel!

Groetjes, Marjan

MvM-design zei

Ik vind 'm helemaal leuk meiden !!

Groetjes Marleen

Miranda de Groot zei

het ziet er prachtig uit
groetjes miranda

loes de groot zei

gaaf lootje!!!

marga zei

Oh, deze is ook weer leuk meiden!!!
Knap hoor zo weinig op tafel..............hier is meestal een bom gebarsten, hihihi.