zondag 10 april 2011

Nieuwe stempels e.d van Papertrey

Wat was het een lekker weertje vandaag, maar er moest toch nog gefreubeld worden. We hebben we even een pauze genomen van een half uurtje. Want we wilden proberen dat Rakker en Luna even buiten konden snufffelen. Ze zijn allebei in de tuin gebleven, maar ze kregen ook niet de kans om maar naar de poortdeur te kijken. Na een half uur hebben we ze weer naar binnen gedaan en konden wij weer verdergaan met ons laatste project voor het SBM. We hebben een leuk vogelbadje gemaakt voor het drinken van de vogels, maar ook Rakker wilde hiermee spelen. De spetters vliegen in het rond. Luna was wel wat angstig in de tuin. Als ze maar iets van lawaai hoorde vloog ze weer naar binnen. Het is eigenlijk maar goed ook, dan blijf ze misschien lekker bij huis. Lekker allebei snuffelen aan al het nieuwe groen van dit jaar.

Wij hebben met een aantal dames een bestelling geplaatst bij Papertrey Ink in Amerika. Ze hadden zulke leuke stempels en die's in de maand maart. Wij alles verzameld en Marjan op een ochtend om 4.30 uur uit bed om, om 5.00 uur startklaar te zijn om de bestelling door te sturen. En nu zijn de stempels e.d. binnen dus snel wat gaan maken met al het moois.

Ella heeft de bovenste kaart gemaakt met kraftcardstock en daarbij gebruik gemaakt van wat creme cardstock en distress ink in de kleuren bruin, rood en blauw. We hebben stempelset van postartikelen, postzegel die, labelset stempel en die. Hiermee kan je allerlei verschillende postzegels maken. Als je goed kan lezen is deze kaart nu een kerstkaart geworden. ( wij hadden het te laat in de gaten dat er Happy Holidays postmark is gebruikt )Marjan heeft de onderste kaart gemaakt. Het papier is van restjes uit de grote doos ( de naam zijn we kwijt ) en natuurlijk heeft zij ook gebruikt gemaakt van onze nieuwste spulletjes. Marjan heeft alles gestempeld op kraftcardstock en op lint.Hier een close-up van een stempel van een postzegel, met de bijpassende die. Het is zo superleuk en er zijn zoveel mogelijkheden hiermee te doen. Dat we niet kunnen wachten om er meer mee te gaan maken. En je ziet ook dat het stempelen op lint ook mooi wordt.


Ook hebben we deze vlinderdie gekocht, en bewerkt met de postzegelstempels.We hebben ook de maanden januari en februari van onze jaarboek gemaakt.

Zo zie je maar weer, een dag is zo weer om en we hebben best een aantal leuke dingen gemaakt. In de loop van de weken zullen we jullie hiervan laten zien.

Volgend weekend hebben we weinig tijd om te freubelen want Paper & Pictures bestaat 8 jaar. Er is aankomend weekend een hele leuke workshop met papier van Melissa Frances. Wij hebben gisteren het papier bij P&P al kunnen bewonderen in het pakket zit superleuk papier en embellies. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar, dus al je zin hebt schrijf je snel in. Ook wij gaan meedoen aan deze workshop.


Ook wordt het nieuwe tijdschrift Kadoosjes gelanceerd, en we zijn zeer benieuwd. Je kunt hem vanaf vrijdag 15 april in de winkel kopen. Dus kom gezellig even langs, want de winkel is volgeladen met supermooie nieuwe lijnen en embellies.


Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.
7 opmerkingen:

Miranda de Groot zei

hele mooie kaartjes. en wat hebben jullie leuke katten.
groetjes miranda

jolande zei

Ze zijn weer leuk....gaaf hoor wat jullie maken en die poes in de waterbak is TOP!!!

MvM-design zei

Owww leuk om rakker en Luna in de tuin te zien spatteren, Leuke kaartjes!!

Fijne werk week meiden! ;-)

loes de groot zei

o het ziet er weer super uit!
en wat leuk om jullie kittens weer even te zien : )
lfs mij

marga zei

Supergaaf allemaal meiden. En die spetters!!!!!
Geweldig.

Tot zaterdag!!!!!!!!!!!!

Moon zei

ha ha Rakkertje kon wel een bijnaam hebben... Spetter ;)
Liefs Moon

Stempel zei

Vooral de details spreken mij zeer aan bij het vlindertje.