woensdag 20 april 2011

Maand februari van ons jaarboek 2011

Zoals beloofd hier de maand februari van ons jaarboek 2011. En natuurlijk dat kan maar over 1 ding gaan. De vermissing van onze poes Luna.
Als jullie regelmatig ons blog lezen, weten je misschien wel dat we Luna 4 dagen kwijt geweest zijn. Dus toen we een belangrijk item van de maand februari gingen bedenken, was dat niet moeilijk. Ondanks dat we ook jarig zijn geweest in die maand, had dit toch de boventoon.

Dus op de rechterpagina een foto van onze Luna. Die dondersteen die gelukkig 4 dagen later werd gevonden door een buurman. En helaas voor Marja er zijn geen foto's gemaakt van ons in pyama met blote voeten op straat om 10.00 uur in de morgen. We gunden onszelf namelijk geen tijd om ons eerst aan te kleden. We moesten Luna gaan ophalen uit die garage.


En op de linkse pagina foto's van onze beide poezenkinderen: Rakker en Luna. Rakker is de laatste tijd heel geintresseerd in tv kijken, hij vindt dit geweldig en kan het lang volhouden.

Ook hebben we een aantal weken terug een krabpaal van bijna 1 meter gekocht en toen die binnen was ingesmeerd met valeriaantinctuur. Oh ze leken wel gek die middag, want die geur is wel heel verleidelijk voor ze. Rakker blijft de paal veel gebruiken en Luna gebruikt nog steeds haar stoel als krabpaal.


We hebben naast het pakket ook nog leuke tickers van Pink Paislee gebruikt. En aangezien er leuke dubbelzijdige tags in dit pakket zaten hebben we de kant die je niet ziet gescand zodat je er lekker veel heb en ze toch allemaal kan gebruiken. We hebben ze geprint op papicolor papier.


Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins5 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooie pagina hebben jullie weer gemaakt. Ik ben alleen nog de agenda aan het maken. Voor de rest er nog niks aan gedaan.

liefs heidie

Anoniem zei

Het blijft jammer, maar de poezenkinderen lenen zich goed voor foto's Deze maand ziet er weer mooi uit dames!
Op naar de volgende.
Liefs Marja

jolande zei

Heerlijk om deelgenoot te zijn van jullie avonturen. Gelukkig was het februari avontuur goed afgelopen.
Groetjes Jolande

Ingrid Danvers zei

Leuk om zo'n jaarboek te maken. Gelukkig dat jullie Luna toen na een paar dagen weer hebben gevonden.

loes de groot zei

het ziet er weer super goed uit!
enne,
inderdaad heel jammer dat de foto van jullie in pyjama ontbreekt ; ) : )