zaterdag 1 januari 2011

Beste wensen voor 2011

Als eerste willen we jullie allemaal een gelukkig en gezond 2011 toewensen. We hopen dat jullie net zoals wij heel veel scrapplezier mogen beleven.

Gisteren hebben we gezellig oud/nieuw gevierd met onze familie. En nu hebben we de kerstboom de deur uit gedaan. Het huis is weer aan kant en maandag gezellig de bloemen in huis halen . Want voor ons gevoel moet de tulp het huis in als de kerstboom eruit is.
Alleen moeten we nog even afwachten hoe het zal gaan met die kleine donders van ons. Het kerststuk wat we voor de kerst bij P&P gemaakt hebben, is redelijk met rust gelaten.

Vanaf nu zullen we weer lekker gaan scrappen en kaarten maken. De eerste serie is al weer klaar. Hierboven zie je het resultaat en ook op ons Papergirlzblog staat er nog een.
Het papier is van Fancy Pants en de stempels zijn van Nina. Vorig jaar hebben we gezellig een paar afdrukjes van haar stempels gemaakt.

Zoals jullie wel zullen hebben gezien, hebben we ons blog ook weer een fris uiterlijk gegeven. We hopen dat jullie hem net zo mooi vinden als wij.

Vandaag houden we een lekker luie dag en morgen gaan we verder met onze leuke papieren die we hebben gekregen voor het volgende Cards Only.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

5 opmerkingen:

Je@net zei

Wat ziet jullie blog er weer gezellig uit, meiden! Leuk hoor!
Ook jullie een gelukkig 2011 gewenst, dat het maar een fijn jaar mag worden met veel creativiteit en gezelligheid!

Jacqueline's Weblog zei

Ook voor jullie een gelukkig en heel creatief 2011! en het kaartje is weer prachtig, mooi papier!
Groetjes van Jacqueline

Heidie zei

wat ziet jullie blog er weer gezellig uit. en voor jullie natuurlijk ook de beste wensen voor 2011. Jullie kaartje is weer super.

liefs Heidie

Inger zei

Such a beautiful card!!!
Wish you all the best for 2011! :)

♥ Hugs, Inger :)

loes de groot zei

ik vind jullie blog er ook super uit zien!!!
enne mooi kaartje ook...

grtz loes