zondag 9 januari 2011

Lay-out van de grootouders

Het nieuwe jaar is al weer een week aan de gang, en we zijn weer lekker bezig met onze "oudere" papiertjes. We hebben een Lay-out gemaakt van een van onze grootouders. Diegene die ons regelmatig volgen kunnen de trouwfoto van de LO al eens eerder gezien hebben, maar de lay-out die we eerder gemaakt hebben, is weggeven aan onze tante. Zij vond de LO van haar ouders zo mooi dat zij hem graag wilde hebben. Wij waren nog steeds niet in de gelegenheid geweest om een nieuwe LO voor onszelf te maken. Maar nu is het dan toch gebeurd.

Het papier is van Making Memories. Deze lijn is er in 3 kleuren en wij hebben de rode variant voor deze LO gebruikt. Er zijn ook leuke embellies bij deze lijn te krijgen bij Paper & Pictures. Verder hebben we de LO eenvoudig gehouden zodat de foto het mooiste tot zijn recht komt. Het zijn de ouders van onze moeder en zij zijn getrouwd in 1924. Beide zijn helaas niet meer bij ons. Daarom is het zo leuk om dit te maken.

Verder zullen we op ons papergirlzblog een LO zetten met de trouwfoto van onze andere grootouders. Alleen zullen jullie daar nog even op moeten wachten.
Wij zitten te berichtje te maken op een andere computer en de inlogcode die we bij ons hebben werkt niet op deze computer. Dus morgen zal de andere LO te zien zijn op het Papergirlzblog.

Bedankt voor het kijken, groetjes de twins

6 opmerkingen:

Ingrid Danvers zei

Wat een mooie lay-out. Het is prachtig papier bij zo'n oude foto.

M@rjan zei

Toch geweldig om zulke oude foto's te scrappen. Jullie hebben er een prachtige layout mee gemaakt, dames!

Groetjes, Marjan

Renata zei

Prachtig zeg!! Heel mooi geworden, dat papier is inderdaad zeer geschikt voor oude foto's.
Liefs, Renata.

anja zei

heel erg mooi
is wel top om zulke oude foto's te hebben.
gr anja

Heidie zei

wat een mooie lo, en wat leuk om zulke oude foto's te hebben.

liefs Heidie

Jacqueline's Weblog zei

Wat een prachtige LO dames, het papier is erg mooi, net als de foto.
Groetjes van Jacqueline