zondag 16 januari 2011

Marleen is jarig !!!!

Vandaag is één van onze papergirlz jarig namelijk Marleen, meid van harte gefeliciteerd met je verjaardag en we hopen dat je een gezellige dag hebt gehad.
Voor haar hebben we natuurlijk een kaart gemaakt met het papier van Bo Bunny, Winterwhisper.

We hebben een heerlijk vrij weekend gehad, geen dt-werk want dat hebben we gisteren ingeleverd. Het nieuwe papier voor ons volgende SBM moet eerst nog uit de States komen.
Dus hebben we lekker dingen voor onszelf gemaakt. Heel veel kaartjes maar die gaan jullie nog te zien krijgen, want ze moeten eerst nog verstuurd worden.
En vandaag hebben we een ouder project, wat nog steeds in een tas stond te wachten, zo goed als afgemaakt. Alleen nog foto's printen en de boel een beetje opleuken. Zodra hij klaar is laten we het boek aan jullie zien.

Op ons papergirlzblog staat ook nog een kaartje, gemaakt van de Bo Bunny Crazy Love lijn. Neem er eens een kijkje en we vinden het leuk als jullie een berichtje willen achterlaten.
Je kan ook bij ons andere papergirlz kijken.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

3 opmerkingen:

M@rjan zei

Mooie kaart, ladies!

Ik houd wel van deze koele kleuren!

Jullie bloglayout vind ik trouwens ook mooi.

Groetjes, Marjan

Kim zei

Had al een berichtje achter gelaten op het andere blog want jullie hebben weer leuke kaarten gemaakt!

En wat hebben jullie een leuk blog! Is die bovenste foto van jullie zelf?
Heel leuk!

Lfs!

jolan zei

Wat een geweldig leuk kaartje meiden. Euhhhh wie zijn de volgende die jarig is! Lol!!!! Dat wordt dusse een dubbel kaartje .........
tot gauw XXX Jolan