maandag 27 december 2010

Planner van het fairy-tale 2010

Zo nu eindelijk tijd om te beginnen aan de planner van het afgelopen Fairy-tale 1-2-3 oktober 2010 van Paper and Pictures. Het album bevat 3 mini-album's en wij hebben het uitgebreid met 1 extra mini-album. Dit omdat we van de voorbereidingen voor het Fairy-tale ook zoveel foto's hadden, die wilde we ook graag gebruiken. Want elk minialbum staat voor 1 dag of thema.(want de voorbereidingen vinden niet plaats op 1 dag.)


Ons album begint met het versieren van de schorten die we van Truike hadden gekregen en die je kan dragen op events van P&P.

Ook hebben Ella en Marjan veel geholpen bij het klaar maken van de pakketten. Het knippen van al die meters lint en kant, tellen van knoopjes en bloemen, knippen van stof en papier. Dit alles is verwerkt in het eerste mini-album.

Het tweede album dan is eindelijk de dag van het Fairy-tale aangebroken. De winkel moet opgebouwd worden, de laatste dingen klaar maken en dan om 16.00 uur gaat het event van start. Hierboven zie het welkomstwoord en drankje van de vrijdagavond.


Natuurlijk worden op zulke dagen heel veel foto's gemaakt en met elkaar gedeeld. Je hebt ook veel foto´s nodig om zo´n album te vullen, want Monique heeft haar best gedaan om een heel mooi boek in elkaar te zetten. Het papier is van My Minds Eye, serie lost and found.
Ook nu was onze tafel een en al glitter. Nu moeten we tijd vinden voor de laatste 2 mini-albums te vullen. We moeten eerst weer foto's gaan uitzoeken en printen. Maar nu gaan we eerst werken aan de nieuwe Cards-Only voor maart.
.
Verder hebben we natuurlijk gisteren ook nog een paar kaartjes gemaakt . Deze kan je zien op onze papergirlzblog.
.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

3 opmerkingen:

Heidie zei

wat een schitterend album hebben jullie gemaakt.

liefs Heidie

loes de groot zei

ook deze is weer helemaal goed super enzzzzzz : )

Ik moet 'm ook nog afmaken maar ik doe er heel ander fotot's in dan van de fairy tale

alvast een heel goed uiteinde : )
lfs mij
Loes

jolan zei

ik ben nog niet eens begonnen... kwas toen an het "wark"

Ik wil jullie heel veel liefde geluk en gezondheid wensen voor 2011 kus jolan