woensdag 19 januari 2011

Verhuiskaartje

Onlangs is een collega van Ella verhuist naar een prachtig huis, we hopen dat ze daar gelukkig mogen worden.


Natuurlijk moest daar een kaartje voor gescrapd worden en die is vandaag op de post gegaan , dus hopelijk krijgen ze het kaartje morgen.
Het kaartje is gemaakt met papier van My Minds Eye de serie Lush. Het is al een oudere lijn maar hij blijft mooi. Deze keer geen plaatje ingekleurd maar een foto van het internet gebruikt. De foto is alleen wel een beetje bewerkt zodat hij in dezelfde tint als het papier is.
Aankomende zaterdag gaan we lekker kliederen bij Paper & Pictures. We hebben onszelf ingeschreven voor een workshop die gegeven gaat worden door een DT-member namelijk Marleen. We hebben er reuze zin in en zijn benieuwd hoe zij omgaat met al haar materialen. Van het weekend zullen we jullie ons resultaat laten zien.


Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

5 opmerkingen:

M@rjan zei

Het ziet er prachtig uit, meiden! Je zou het zo kunnen ophangen als mini schilderijtje met die passe partouts!

Groetjes, Marjan

jolan zei

Wat een schattig kaartje weer meiden en ik weet zeker dat de collega van Ella het leuk vindt om zo'n kaartje te krijgen. Hebben jullie trouwens de nieuwe Lush gezien??? Lush2 isse erg leuk enne Lifetime een van de andere lijnen van Bo Bunny. Ohwww dat wordt voor iedereen veel overwerken! Lol. Tot zaterdag gezellig.....
xxx Jolan

Jacqueline's Weblog zei

Wat een prachtig kaartje! Heel mooi met die foto.
Groetjes van Jacqueline

Heidie zei

wat een prachtige kaart, en heel veel plezier zaterdag.

liefs Heidie

loes de groot zei

gaaf kaartje : )

enne heel veel plezier vandaag : )