zaterdag 29 januari 2011

Boek voor vilten tas.

Vorig jaar hebben we bij P&P de workshop van de vilten tas gevolgd. Marjan liep toen met haar pols in het gips, dus zij heeft toen niet mee kunnen doen. Natuurlijk is het pakket mee naar huis gegaan. De tas is vrij snel wel gemaakt, maar het boek wat erin hoort was nog steeds niet gemaakt. Onlangs zijn we daar mee begonnen. Heerlijk om "tasjes"op te ruimen.

Hierboven nog een foto van hoe de vilten tas eruit ziet.

Het boek was een compleet boek van Fancy Pants ( maar zeker weten doen we het niet meer) Er zitten een aantal chipboard bladzijden in, en 3 transparante en 2 vilten bladzijdes. De chipboard pagina's zijn geschilderd of beplakt met dessinpapier.

De foto's die we erin verwerkt hebben zijn van een uitje van Marjan haar werk. Ze zijn in november jl. een middagje bonbons wezen maken. Ohj wat waren die bonbons lekker.

Op de transparante sheet hebbe we een die van Marianne Design gebruikt. Zij heeft superleuke dies en voor een leuk prijsje. Bij een transparante sheet moet je natuurlijk wel opletten dat het op beide kanten leuk eruit ziet. De tak is van dubbelzijdig papier gemaakt zodat je op elke kant van de sheet een andere look hebt.

De pagina's zijn in het blauw of bruin geschilderd en versierd met veel kant. Ook hebben we op de rechtse bladzijde een stempel gezet van grassen met stazon inkt. Deze stempels zijn van Viva. Ze zijn erg leuk.
(Ik zie nu dat de onderste foto dezelfde is, maar ik heb geen zin om opnieuw te beginnen.)

Zo nu hebben we weer een oud project afgemaakt. Dit kan omdat we voor het volgende SBM nummer nog geen nieuw papier hebben gekregen. Want Truike is nu naar de CHA in de States om allemaal leuke en nieuwe dingen te bestellen. Natuurlijk neemt ze altijd wat samples mee zodat we daarmee aan de gang kunnen voor het volgende nummer. Dus volgende weekend gaan we snel weer nieuwe dingen maken.
.
Kijk ook eens op ons Papergirlsblog, want daar hebben we ook een leuk idee staan om kado te geven.
.
.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

6 opmerkingen:

Heidie zei

wat een leuk project. En hier liggen ook nog wat projecten die ik nog af moet maken.

liefs Heidie

jolande zei

Het is leuk geworden....doet me er aan denken dat ik dat projekt ook nog steeds af moet maken...thanks..
Fijn weekend Jolande

marga zei

Oh meiden wat ziet hij er mooi uit!!
Inderdaad lekker hoor zoms eens wat tasjes legen.............er ligt hier ook nog wel wat.

groetjes Marga

loes de groot zei

ziet er super uit! en zo komen mooi de oude projecten af toch.....
misschien tot vrijdag : )

wendela zei

geweldig!!!
x
wendela

anja zei

heel erg mooi gemaakt hoor
liefs anja