woensdag 3 oktober 2012

Kerstkaarten


In onze vakantie hadden we natuurlijk wat freubelmateriaal meegenomen. En wel om kerstkaarten te maken.
Zaten wij daar bij 24 graden kerstkaarten te maken.  Maar ja ook dat moet natuurlijk gebeuren.
En aangezien wij er altijd met zo'n 100 maken moet je wel op tijd beginnen. Nu hebben we er ongeveer 60 kaarten af, dus we kunnen nog even door gaan.
 

Beide kaarten die wij jullie deze keer laten zien zijn gemaakt met papier van Authentique. Het is zo'n mooi stevig papier waar wij graag mee werken. Bij deze lijn zitten ook een leuke vel met allerlei stickers bij, Super om te gebruiken. Nu zijn de kaarten niet heel uitgebreid omdat wat je mee kan nemen toch wel beperkt is. Maar toch zijn ze leuk geworden.
Op het bovenste kaartje hebben we gebruik gemaakt van de stansen van spellbinders, de kerstballen. We hebben we op een stukje cardstock een paar strookjes washi-tape geplakt en daarna de kerstballen
uitgestanst.

Op het onderste kaartje hebben we het lint zelf gekleurd. Erg handig alleen een beetje vieze handen. Maar als je beperkt bent in wat je kan meenemen is dit een goede oplossing. Nu kan je deze techniek altijd wel gebruiken. Je hebt van dat kreukellint ( weet helaas geen naam ervoor ) en op een kraftsheet breng je een beetje kleur aan en wat waterdruppels. Ga met het lint er lekker doorheen zodat alles kleur krijgt. Laat het drogen en klaar is je lint.
We laten jullie snel nog meer van de kerstkaarten zien, moet ze eerst nog even fotograferen.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

4 opmerkingen:

Heidie zei

wat een leuke kerstkaarten hebben jullie weer gemaakt.

liefs Heidie

Je@net zei

Wat een mooi papier en super leuke kaarten, zeg!

Dorien zei

Ziet er leuk uit dames, goed hoor om nu al zover te zijn met de k.k.:)

M@rjan zei

Gaaf zeg! Allebei de creaties! Kreuklint (seambinding) kleur ik ook zelf, wel vieze vingers ja, maar leuk als het goed past bij een kaart.