woensdag 24 oktober 2012

deel 2 van de kaartenworkhop


Vandaag laten we deel 2 zien, de hersftkaarten die wij afgelopen zaterdag gemaakt hebben tijdens de workshop bij Paper & Pictures.
Ook bij deze hebben we weer gebruik gemaakt van verschillende technieken
De bovenste kaart is nadat de basis van je kaart al klaar is (met kleur en al)en de stempel van de eikel gemaakt is met embossingpoeder, ga je de binnenkant van de eikel bewerken met chloor.
Hierna ga je opnieuw je kleur weer aanbrengen met distress markers.
Het geeft een verrassend effekt.
De stempel van het blad is meerdere malen op papier gezet en van 1 stempel kleur je het hele blad en van de andere alleen de randen. Plak ze op elkaar en breng het in vorm
Daarna bewerken met glossy accent.


De laatste kaart is gestempeld op canvas met embossinginkt, daarna met embossingpoeder de stempel vereeuwigen. Hierdoor heb je nu een canvas-resist gemaakt. Het canvas bewerken met dylusions en laten drogen.  Al je basiskaart verder klaar is en het canvas is droog kan alles op elkaar geplakt worden. Ook dit is weer iets nieuws voor ons maar we vinden het erg leuk effect.
Al deze stempels zijn van Tim Holtz


Het was erg gezellig en we hopen dat iedereen er net zo plezier aan heeft beleefd als wij gedaan hebben. Het was soms best wel aanpoten maar het resultaat is super.
We zullen deze technieken zeker nog eens gebruiken en als we straks niet meer weten hoe, dan kunnen we terugvallen op een powerpoint die we erbij gekregen hebben.
Nina bedankt voor deze leerzame workshop.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

4 opmerkingen:

M@rjan zei

Wat zijn er toch veel technieken! Ook deze weer erg leuk en mooie resultaten van jullie!

De Stempelolifant zei

Ziet er weer super uit !!!!!!

debby4000 zei

Absolutely love your beautiful cards.
luv
Debby

Je@net zei

Wat veel leuke technieken en zo mooi verwerkt op de kaarten. Heel leuk geworden!