zondag 14 oktober 2012

Lay-out Glitz


Vandaag hebben we heerlijk zitten freubelen. Eerst leuke "speciale" kerstkaarten gemaakt voor onze ouders, broer en zus. Maar helaas laten wij die jullie nog niet zien, want anders is voor onze familie de lol eraf als ze de kerstenvelop opmaken.
Maar het is wel erg leuk geworden.  Goed we zullen jullie niet verder nieuwsgierig maken.

Nadat we even een frisse neus hebben gehaald, want ook dat is heerlijk, hebben we nog een lay-out gemaakt met de foto die vorige week genomen is.
Op het fairy-tale event  van Paper&Pictures waren Erin en Laura van Glitz aanwezig.  Daar wilden we natuurlijk graag mee op de foto.
En aangezien het nieuwe papier van hun zo super is hebben we dat natuurlijk gekozen om met die foto te kunnen gaan werken. Wij hebben gebruik gemaakt van de serie Yours truly.
De slinger is een van de leuke embellies die bij deze lijn hoort, net zoals het mooie washi-tape.


Verder hebben we gebruik gemaakt van de bloemen van Prima Marketing en deze pas goed bij de kleuren van het gebruikte papier.

We hebben nog genoeg te doen, want we hebben nog een aantal leuke pakketten staan en de kerstkaarten zijn ook nog niet af. Maar ja er zit maar zoveel uur in een dag. We hopen deze week de planner af te krijgen. Zouden we eigenlijk gisterenavond al gaan doen. Maar eenmaal thuisgekomen hadden we eigenlijk geen zin meer en hebben lekker op de bank naar de tv zitten kijken.
Volgende week gaan we een workshop " kaarten maken met Nina " volgen. We hebben er super zin in.
Deze keer wordt er gewerkt met de Tim Holtz produkten. Erg benieuwd wat Nina deze keer voor ons in  petto heeft.

Voor diegene die nu lekker herfstvakantie hebben, geniet ervan en veel plezier.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

3 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooie lo hebben jullie weer gemaakt.

liefs Heidie

M@rjan zei

Wat een leuke LO! Gaaf die stroken!

jolande zei

Wat een prachtige LO hebben jullie weer gemaakt!!!