zondag 30 september 2012

Different Colors nieuwe stempels


Ja er zijn weer nieuwe stempels van Different Colors, en die zijn te koop bij P&P.
Dit weekend stonden deze stempels centraal bij de feestje van P&P. De winkel is helemaal ge-updated en heeft een gezellige leuke nieuwe uitstraling gekregen. De winkel is wel wat kleiner geworden maar het assortiment is bijna gelijk gebleven. Dus als je dit weekend niet in de gelegenheid was dan kan je natuurlijk altijd nog even bij ze binnen wippen.

Wij hebben natuulijk al met die leuke nieuwe stempels gewerkt en ja ze zijn super. De kaarten die wij met jullie willen delen zijn gemaakt met de serie Chocolade stempels.


Alles van die serie staat in het teken van chocolade, leuke teksttempels met daarbij ook het recept van hoe je een overheerlijke chocoladetaart kan bakken en eentje met het recept zelf erop. Leuke stempels om tags te maken en een blokje chocolade.
Met deze stempels hebben wij de kaarten gemaakt. Het chocoladeblokje is lichtjes op de basiskaart van ecru kraft gestempeld en de rest van de kaart is van dat mooie stevige kraft gemaakt. De stempel van de theepot en "tea time" zijn de enige die niet bij different colors thuis hoort. Verder is de kaart lekker gepoetst met distress inkt. De basiskaart is in tweeen gesneden en achter de strook kraft is die open zodat de tag erin kan. Op de tag staat dan een recept voor de chocoladetaart. Hieronder een close-up.


Ons volgende project is een mini-boekje over het maken van een chocoladetaart. Het is gemaakt van een vel cardstock dat aan elkaar geplakt is. Om de kaart heen zit een strook die je eraf kan schuiven. Deze is gestempeld met de tagstempel in een lichte kleur. Het "mini-boekje" is ook bestempeld met de chocoladeblokjes in de kleuren : melk, puur en witte chocolade. Daarna lekker gepoetst met distress inkt.


In de binnenkant zitten twee foto's van een pot die je leuk kado kan geven. Hierin zitten de bijna alle benodigdheden voor de chocoladetaart in laagjes. Dit geeft zo'n leuk effect.


Verder is er gebruik gemaakt van de stempels met de benodigdheden en de gebruiksaanwijzing van de taart. Zelfs al geef je de pot met benodigdheden er niet bij, dan toch kunnen ze de taart helemaal zelf bereiden want alles staat in deze kaart.Er zijn natuurlijk vele leuke andere ideeen met deze stempels dus ga lekker kijken welke er allemaal zijn en sla je slag.

Nog een paar dagen en dan is het vrijdag 5 oktober, en begint het Fairy-tale 2012 van Paper & Pictures. Ook wij zijn daar van de partij. Wij zijn nog even bezig om de laatste dingen klaar te maken en hopen jullie dan daar te mogen zien met veel gezelligheid en plezier.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

6 opmerkingen:

M@rjan zei

Het ziet er super uit!!

Miranda Slagboom-de Groot zei

Hartstikke leuk.
Groetjes Miranda

Yvonne's cardcorner zei

Wauw, zeg wat geweldig. Vind het echt heel erg mooi!
liefs Yvonne

Heidie zei

schitterende projecten hebben jullie gemaakt.

liefs Heidie

Je@net zei

Dat ziet er super uit, zeg! Veel plezier komend weekend (maar dat zal vast wel lukken :o)

Anoniem zei

It's remarkable to visit this web page and reading the views of all friends regarding this post, while I am also keen of getting knowledge.

Here is my webpage; acoustic guitar chord