zondag 21 oktober 2012

Kaartenworkshop a la Tim Holtz


Gisteren hebben we een te gekke leuke workshop gevolgd bij Paper & Pictures. Nina, een echte stempelkoningin, gaf deze workshop.
We hebben 4 verschillende kaarten gemaakt met op elke kaart verschillende technieken
Vandaag laten we jullie twee van de vier kaarten zien.
Eerst de kerstkaarten, ze zijn gemaakt met de stempels van Tim Holtz.
De bovenste kaart heeft twee tags met ieder een andere techniek. De eerste is bewerkt met een ster, aluminiumfolie van de bouwmarkt  en verschillende acrylverf in een dabber.
En met de tweede kaart hebben we gebruik gemaakt van Ranger "Emboss it dabber clear " en ook twee kleuren acrylverf in een dabber. Met de emboss it hebben we de binnenkant van de sneeuwman bewerkt en daarna ingekleurd met watervaste stiften.


De twee kaart is ook gestempeld met diezelfde leuke kerststempels, alleen is de kerstboom gestempeld met distress stain. Door die in een later stadium weer nat te maken krijg je een watereffect wat het net weer aparter maakt.

De andere twee kaarten ( die jullie nog even tegoed houden ) zijn in herfstsfeer. Natuurlijk ook met stempels van Tim Holtz.

Nina heeft er weer heel veel werk van gemaakt en de workshop verliep heerlijk, en bijna alles is af. Hier en daar was een van de projekten nog niet helemaal droog. Maar vandaag hoefde er maar een ding opgeplakt te worden en de kaart was ook af.
Nina hierbij willen we je van harte bedanken voor de leuke technieken die we weer geleerd hebben. We gaan ze zeker meerdere keren gebruiken, en als we het niet meer weten kunnen we zo je powerpoint weer doorlezen.
En bij je volgende workshop zijn we zeker weer van de partij.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

6 opmerkingen:

De Stempelolifant zei

Ga er weer van blozen hoor..... Vond het ook weer supergezellig en leuk gisteren.

Heidie zei

wat een mooie kaarten hebben jullie gemaakt. klinkt als een hele leuke workshop. Ik ga zaterdag naar Doorn een workshop volgen. Zijn jullie er dan ook?

liefs Heidie

Inger zei

Beautiful tags!!!
Lovely designed!
Thanks for stopping by and your kind words :)

♥ Hugs, Inger

jolande zei

Wow wat een mooie kaarten hebben jullie gemaakt!!!
Groetjes Jolande

M@rjan zei

Leuk die nieuwe technieken op jullie kaarten. Zien er goed uit!

Rebelleke zei

Hè jullie waren samen met mijn ma op de cursus (Gerda) zij vondt het ook superleuk. Leuk om ook jullie kaarten te zien! Ze zijn prachtig