woensdag 18 april 2012

vakantieboek 2011 - Danmark


 Vorige jaar hebben we voor de zomer dit album gemaakt tijdens een workshop bij P&P. Monique Jacobs heeft het bedacht en ontworpen. Maar het was bij ons nog steeds niet af. Er moesten alleen nog foto's in.


 Nu is het dan eindelijk zo ver. De basis van de map is een kunstof dossiermap en dat is bekleed met papier van Pink Paislee, een vakantielijn van 2011.  Wij hebben het wel een beetje aangepast want er zit redelijk wat geel in het papier en wij hebben dat een beetje beperkt door soms dan net de andere kant te nemen. Rechts boven in zit een boekje van zo'n 20x15 cm en daar kunnen heel wat foto's in. En aangezien wij best veel gezien en gedaan hebben in dat mooie Denemarken hebben we de items verdeeld over de verschillende boekjes.
 Op de linkerflap van het dossiermap zit een groot boekje. De kaft hiervan is van stevig chipboard met een schulprand. Hij is aan de bovenkant wel een keer doorgesneden zodat het makkelijker scharniert.  In dit boekje zit allerlei foto's van ons prachtige huis wat we daar gehuurd hadden.

 Rechts onderin zitten 3 kleine boekjes. De buitenste laag is van dessinpapier en de binnenste bladeren zijn van stroken kraftpapier, en elke bladzijde is anders gevouwen.
Elk boekje heeft zo'n zijn eigen thema gekregen. En de boekjes zijn via de rug bevestigt met een lintje.

 Er waren veel leuke embellies bij dit pakket en we hebben het zelf nog wat aangevuld met leuke rubbons van Kaisercraft. Deze hadden als thema fototoestellen ed. Maar helaas zul je deze niet meer in de winkel vinden want ze waren ook van vorig jaar.


Wel lekker dat er weer iets klaar is, we hebben gelukkig iets meer tijd om projecten af te maken maar we hebben ook veel nieuwe ideeen in ons hoofd zitten. Nu nog de tijd om ze eruit te laten komen.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

7 opmerkingen:

Heidie zei

wat een schitterend album hebben jullie er van gemaakt.

liefs Heidie

Miranda de Groot zei

Wat ziet dat er mooi uit.
Groetjes Miranda

jolande zei

Whow wat een giga leuk vakantieboek!!! Ik wil het wel eens in het echtje zien!!
Zo gaaf!!!

Corine van der Zee zei

Ziet er super gaaf uit! Wat een ontzettend mooi en leuk papier en wat hebben jullie er een werk van gemaakt, zoveel verschillende boekjes! TOP!!!

Liefs Corine

Patty zei

Dat ziet er super uit dames !!! De indeling hebben jullie ook leuk gedaan met de thema's in verschillende boekjes. Leuk !!!

M@rjan zei

Vind het een geweldig mooi travel album geworden, veel werk, maar echt iets wat je vaak pakt.

Groetjes, Marjan

Marga zei

Wat een heerlijk album om in te snuffelen en kijken en Denemarken is natuurlijk ook een prachtig land.