zondag 22 april 2012

Lay-out


Vandaag hebben we weer wat gefreubelt, veel is er niet uit onze handen gekomen. Maar soms heb je wel eens van die dagen. Verheug je op een heerlijk dagje dan wil het er niet uitkomen wat je in je hoofd hebt.
We hebben vandaag samen 3 kaartjes gemaakt en deze lay-out. Ja dat is niet veel.

Deze lay-out hebben we gemaakt voor onze wissellijst van Prima Marketing. Elke 2 maanden maken we een nieuwe LO voor in deze lijst die we op ons slaapkamer hebben hangen. Ook maken we een LO voor onze zus, maar daar moet zij nog even een foto voor leveren van haar poes.
Het papier is van Echo Park:  Melody of Life collection en een velletje is van My Minds Eye. Maar qua kleur paste deze er precies bij.
De kleuren zijn  heel zacht  grijs/groen van kleur.
De foto die we hebben gebruikt hebben we op het web gevonden en wij dachten hierbij: wauw wat een mooi hoekje zou dat vormen in je huiskamer.
Maar omdat we het niet in ons huis hebben, dachten wij dan maar een leuke LO ermee maken zodat we er wel naar kunnen kijken.


Hier een close-up van de bloemenpracht. De bloemen en strass-stenen zijn van Prima Marketing en de spreuk zit bij het papier van Echo Park.
Al het papier is bewerkt met de distressingtool van Prima Marketing en met Distress Ink Pumice Stone.

Volgend weekend hebben we een lekker lang weekend ivm koninginnedag dus misschien weer lekker tijd om te freuebelen. En hopelijk is de flow er dan ook weer.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

5 opmerkingen:

Lea zei

Prachtig dames! De lijst is ook erg mooi! Ik kijk ook uit naar het lange weekend volgende week!
Groetjes Lea

Marga zei

Super lay-out! Mooi die kleuren en die lijst is geweldig. Heb er zelf 4 van in een vierkant hangen en af en toe verwissel ik ook de lay-outs.

jolande zei

Prachtige LO voor in je kamer...enne ik herken het!!! jammer genoeg heb ik ook van die dagen dat ik denk JA!!! nu ga ik...en helaas ik laat me afleiden, of er komt iets tussendoor of...of ...of...en dan is de dag al weer zo goed als voorbij...
Maar die hebben we waarschijnlijk ook nodig.

Fijne zondagavond :)

Heidie zei

wat een mooie lo. En soms heb ik dat ook wel eens, dan heb ik tijd om iets te maken en dan geen inspiratie of het wil gewoon niet.

liefs Heidie

M@rjan zei

Niet veel? Nou, vind het best veel. Ik maak één kaartje op een middag!
Jullie lay-out is werkelijk prachtig geworden!!

Groetjes, Marjan