zondag 1 april 2012

Stempelen met Nina; workshop P&P


Gisteren zijn we naar Paper & Pictures geweest voor een schitterende leuke workshop. Wij raken er niet overuit gepraat, want het was echt super.
Nina een echte stempelkoningin gaf daar een stempel workshop. Tijdens de workshop hebben we allemaal 4 kaartjes gemaakt. Eentje ervan laten wij jullie vandaag zien.
Er is tijdens de workshop veel nieuwe technieken geleerd en we hebben met materiaal gewerkt waarvan we al lang wat in huis hadden maar nog nooit echt mee hadden gewerkt.
De kaarten hierboven zijn bijna hetzelfde het verschil zit in het produkt waarmee de achtergrond is bewerkt. Een is bewerkt met distress inkt en de andere met distress stain. En dan wel met dezelfde kleuren. Nou is het natuurlijk zo dat iedereen een ander uiterlijk krijgt want het is van je eigen hand.
Maar het geeft wel een verschil in diepte.


Ook hebben we er een schitterende bloem opgemaakt. Een laag van papier en een laag van tissuepaper. De bloem van tissuepaper is eerst met embossingpoeder en distress embossinginkt bewerkt. Dit geeft een erg leuk transparant effect. De stans van de bloem is van Tim Holtz/Sizzix.
Leuk afgewerkt met een knoop.

We hebben deze dag veel geleerd over stempelen en inkten. Super gaaf gedaan Nina, wanneer is de volgende workshop dan zijn wij zeker weer van de partij.  Maar als jullie zin hebben in een leuke workshop er staan er weer superleuke gepland bij P&P ga snel kijken en geef je op.
Vandaag helaas niet gefreubeld maar wel heerlijk dingen weer opgeruimd. Stempelmappen op orde gebracht, want er komen altijd weer nieuwe stempels bij en doe zijn nu weer netjes opgeruimd. Ditzelfde geld ook voor de dies, ook netjes opgeruimd in mappen met magneetvellen en opgeschreven van wie wat is.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

3 opmerkingen:

Corine van der Zee zei

Leuk om het verschil eens te zien, vind de linker achtergrond heeeel erg mooi! Die is waarschijnlijk dan met de stains gemaakt? Of heb ik het nu helemaal mis?

Liefs Corine

jolande zei

Ohhh wat had ik graag bij jullie aan tafel gezeten...kon jammer genoeg niet. Maar ik hoop op een herhaling!!! Jullie creaties zijn in ieder geval prachtig!!

M@rjan zei

Mooie creaties met de technieken, dames!

Groetjes, Marjan