woensdag 25 april 2012

Jaarboek 2011

  Zoals jullie weten zijn we vorige jaar begonnen aan een jaarboek die ontworpen was door Lea. Het was een workshop van P&P.
We hebben een tijdje niet aan het boek gewerkt, maar hebben vorige weekend weer 2 maanden gedaan. Namelijk september en oktober. Nu nog 3 maanden gaan namelijk Juli, ( daar moeten we nog steed de foto's halen bij onze broer), November en December. Dan is het hele boek af. Het  wordt een super leuk boek met alle hoogtepunten van het jaar 2011.


 We laten jullie nu de maand September zien. Dat is de maand dat we op vakantie geweest zijn in Denemarken. Ons favoriete vakantieland. Het papier is van Simple Stories, en we hebben voor de zomermaanden de zomerlijn gebruikt. Dat zijn wat frissere kleurtjes dan de winterlijn waar de rest van het jaarboek mee gedaan is. Op de foto hierboven zie je ons staan met zijn viertjes en hebben we net het geboren kalfje in de kruiwagen neergelegd en gaan we het bij moeders weghalen en in een  eigen hokje brengen. Dat zouden wij erg zielig vinden voor moeder en kalfje, maar het is beter voor het kalfje. Wij hadden dit nog nooit gedaan en wilde heel voorzichtig het kalfje in de kruiwagen doen. Maar het was zo'n zwaar werk op de manier wij dat wilden doen, dat de boer Wim zei we moeten het kalfje gewoon bij zijn 4 pootjes pakken en dan optillen in de kruiwagen. We hebben er een hele leuke fotosessie van, want Wim heeft wel 60 foto's van ons gemaakt.
Nadat we het kalfje in zijn eigen hokje hadden neer gelegd moest onze zus jolanda haar vingers in zijn bekje stoppen om de zuigreflex aan de gang te brengen. En hij wilde maar al te graag sabbelen op onze vingers. Wim bedankt voor deze zeer leuke ervaring.


De tweede pagina is een verzameling van foto´s van de vakantie. Ella staat bij het hele mooie kasteel
Egenskov op het eiland Fun. De foto waar Ella en Marjan op staan is genomen in het mooie dorp Sonderborg. Het huisje daar hebben we anderhalve week in vertoeft, En de vierde foto is van onze broer Henk en Marjan bij het strand.

De maand oktober zullen jullie binnenkort gaan bewonderen.

bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

6 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooi albm word dat. Ik moet in mijn album ook nog bijna alle foto's inplakken.

liefs Heidie

loes de groot zei

ziet er weer super uit!
: )))
lfs mij

Inger zei

What a great idea!! :)
Lovely work!

♥ Hugs, Inger

Corine van der Zee zei

Wat een geweldig mooi album is dit aan het worden zeg en wat een ontzettend leuk idee! De LO hieronder is ook bijzonder mooi geworden, supers gedaan!!!

Lieve groetjes,

Corine

M@rjan zei

Leuke ervaring om te verwerken! Dit ziet er weer goed uit, dames!

Groetjes, Marjan

Je@net zei

Het album wordt mooi, Ella en Marjan! En wat een leuk verhaal bij de foto! Leuke herinneringen en verhalen zal zo'n album straks geven!