maandag 9 april 2012

High tea met pasenGisteren hebben we bij ons thuis samen met onze familie een heerlijke high tea gehouden. We hadden alles zelf gemaakt.  Vooraf begonnen we met een heerlijk bubbeldrankje. Daarna lekker op ons gemak aan de hartige hapjes met nog lekker verse sapjes, koffie en thee.


Daarna gingen we over op de zoete lekkernijen. Toen de familie naar huis ging kregen ze allemaal nog een doggy-bag mee naar huis. Dat komt omdat alle recepten van die lekkernijen in veelvoud van 9 of 12 stuks zijn. We hadden geen zin om alles om te rekenen, dus hebben gewoon het recept gemaakt en iedereen nog wat mee gegeven.
Ze vonden het allemaal heerlijk, en we gaan het zeker nog wel een keertje doen.
Zoals beloofd nog de foto's van onze nieuwe vouw gordijnen. We zijn er erg blij mee.
Ook nog foto's van onze eigen gebreide kussenhoezen. Ze liggen erg lekker.  De bovenste heeft Ella gemaakt en de donkere heeft Marjan gebreid. We gaan er nog 1 maken voor onze zus. Het was leuk om weer eens te breien, ja vroeger hebben we heel veel gebreid zelfs truien.
We hadden naar onze familie deze paasuitnodiging kaartjes gestuurd voor de high-tea. Het waren restjes papier waar we clean and simpel kaartjes van hebben gemaakt. Het papier is van Jilly-bean-soup. Lekker frisse voorjaarskleurtjes. De haasjes zijn uitgeknipt uit een groot vel.

We hopen dat iedereen genoten heeft van de eerste paasdag en jammer dat het weer vandaag niet mee zit.Wij gaan lekker een dagje freubelen. Als het mooi weer was geweest waren we er waarschijnlijk op uit getrokken.

Geniet van jullie extra vrije dag

bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

6 opmerkingen:

jolande zei

Ik zie het al....ben op de verkeerde plaats!!
Wat een prachtige kussens en heerlijke kaartjes!!

Lieve paasgroet Jolande

Corine van der Zee zei

Wauw meiden wat is er weer veel te zien vandaag! Heerlijke lekkernijen, jammie! Prachtige vouwgordijnen en super gave kussens, heel leuk gedaan. En tot slot nog wat super schattige kaartjes, top!!!!

Liefs Corine

Lea zei

De Hightea zag er heerlijk uit, jullie zullen genoten hebben. De rolgordijnen en de kussens maken jullie nieuwe kamer helemaal af, mooi hoor!
Groetjes Lea

M@rjan zei

Wat een traktaties hebben jullie gemaakt!!
Ook de gordijnen en kussens vind ik mooi en jullie Paaskaartjes zijn schattig!

Groetjes, Marjan

Heidie zei

die hightea ziet er heerlijk uit. En wat een mooie rolgordijnen en kussens. De uitnodigingen zijn ook super.

liefs Heidie

Marga zei

Wat een heerlijk huis hebben jullie! En ja, ik was ook op de verkeerde plek.