woensdag 18 januari 2012

Gina K design


Afgelopen zomer hadden we in Amerika een pakket van Gina K design gekocht. Daar zit cardstock, dessinpapier, lint en stempels in. Het is super mooi papier waar zij meewerkt en de stempels zijn ook erg mooi van kwaliteit.
Het bovenste kaartje is van al het materiaal uit het pakket gemaakt. Het bluawe dessinpapier was wit en is met distress inkt bewerkt. Gewoon met het hele distressblok over het papier gewreven. Het resultaat is best mooi geworden. De stempel is ingekleurd met distressink en daar overheen met glitterpennen blauw en zilver.
Er zitten leuke tekststempels bij dit pakket.  Jammer dat het in Amerika te verkrijgen is maar ze sturen het ook naar europa.


Het tweede kaartje is gemaakt met een ander dessinpapier namelijk Frabscrap. Dit is een nieuwe lijn die voor het eerst bij P&P verkrijgbaar was halverwege vorige jaar. Maar we hadden er nog steeds niets mee gedaan. Aangezien we nu wat meer tijd hebben om voor onszelf te freubelen, gaan we maar eens aan de slag met dat soort papiertjes. De stempel is op dezelfde manier als hierboven ingekleurd.


Het is wel lekker om tijd te hebben om voor jezelf te freubelen. We zijn met veel onafgemaakte projecten bezig. Het ruimt zo lekker op en het is toch mooi om je project helemaal af te zien met foto's en al. Maar over een 3 weken als Truike  ( van P&P) weer terug is van de CHA in Amerika gaan we snel aan de slag om weer leuke dingen te gaan maken voor het nieuwe blad Cards & More. 


Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

2 opmerkingen:

Corine van der Zee zei

Leuke kaartjes en mooi gedaan zo met de distress inkt, allebei heel verschillend maar supers gedaan. Kunnen jullie ook niet wachten op al dat lekkers uit Amerika hahhahaa, laat maar komen hoor, ik word ondertussen niet goed van al die sneak peeks hihihihihihi. Geniet nog even lekker van de rust om wat projectjes af te maken want straks kunnen jullie hard aan de slag voor het nieuwe tijdschrift, ben reuze benieuwd!

Liefs en fijne avond,

Corine

M@rjan zei

Twee heel leuke kaartje, wat een mooie afbeelding!
Allebei anders, leuk!

Groetjes, Marjan