zondag 22 januari 2012

Winters layout Bo Bunny


Laatst hadden we de lay-out die we voor onze zus jolanda hadden gemaakt al laten zien. Nu krijgen jullie onze te zien. Wij hebben zo'n prachtige wissellijst van Prima Marketing, daar pas precies een lay-out van 12 x12 inch in. Het papier van Bo Bunny is zo mooi en bewerkt met heel veel glitter. Het zijn natuurlijk onze favoriete kleuren bruin/blauw.


  Wij zouden best wel even wat van dit winters weer willen hebben, lekker wandelen in de sneeuw. Dat is wat we toen ook gedaan hebben om deze mooie foto's te maken die we gebruikt hebben. De foto's die we gebruikt hebben zijn gemaakt in ons dorp op de oude brug bij het bos aan de rand van het dorp. Die dag liepen heel veel mensen lekker te wandelen en met hun fototoestel mooie foto's te maken. 


De  plakparels en het vogeltje zijn van Prima Marketing. De foto hebben we in zwart-wit afgedrukt.

Vandaag hebben we weinig gefreubeld. We zijn vanochtend met de hele familie op de koffie geweest bij onze ouders. En daarna hebben we 2 leuke kleine items gemaakt voor Paper & Pictures want er gaat weer wat leuks gebeuren in febuari. Hou je mail in de gaten. We kunnen natuurlijk niet vertellen wat we gemaakt hebben, dat zullen jullie wel gaan zien. Wij vinden dat het erg leuk geworden is.

Truike gaat morgens met 3 DT-mensen naar de states voor de CHA in Annaheim.
Ze gaat daar weer hele leuke lijnen bestellen waar we de komende maanden weer volop mee aan de slag kunnen. Wij mochten een lijn kiezen waar we mee willen werken voor het vernieuwde magazine Card and Much More. We hopen dat ze daar samples van mee krijgt zodat we kunnen gaan maken wat we in onze hoofd hebben.

Afgelopen vrijdag heeft Marjan de workshop bij P&P gevolgd van Tim Holtz technieken, gegeven door Erna. Ze heeft daar leuke ideen bij op gedaan. Volgend weekend is er nog zo'n workshop te volgen, helaas is hij al helemaal vol geboekt, en zullen we volgende week wat leuke dingen laten zien wat ze geleerd heeft. Dus jullie moeten nog 1 weekje wachten, anders is het geen verrassing meer voor de mensen die volgende week hun workshop gaan volgen.

We hebben afgelopen tijd problemen gehad met het plaasten van reacties bij ons zelf. We hebben vandaag een vraag geplaats bij blogger, en we hebben antwoord gekregen. We hebben iets gewijzigd in ons instellingen en hopen dat het probleem nu opgelost is. Zoniet dan moeten we nog Google-chrome gaan installeren. Maar we hebben begrepen dat het nu ook moet werken. We zullen het gaan zien.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

6 opmerkingen:

Miranda de Groot zei

wat een mooi lay-out zeg.
groetjes miranda

Yvonne's cardcorner zei

Wow, wat een geweldig mooie lay-out!
groetjes Yvonne

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een prachtige LO, super mooi!
Groetjes van Jacqueline

Heidie zei

wat een mooie lo hebben jullie gemaakt.

liefs Heidie

Corine van der Zee zei

Prachtige LO! Een hoop nieuws...ben reuze benieuwd. Een reactie geven bij jullie lukt, maar heb ook problemen gehad en bij reactie-instellingen iets veranderd en nu gaat het prima.

Liefs Corine

Jolara zei

wat gaaf zeg liefs joyce