zondag 8 januari 2012

Lay-out met Bo Bunny Snowfall


Vandaag zijn we heerlijk aan de freubel geweest. Afgelopen week is er niets uit onze handen gekomen. We hebben toch echt even moeten bijkomen van alle drukte op ons werk.
Nu hebben we vandaag 3 lay-outs gemaakt en de eerste laten we jullie nu zien.
Hij is geplaatst in die supermooie lijst van Prima Marketing. Het is een hele handig lijst waar je elke keer een andere lay-out in kan doen en daardoor je je kamer weer een andere uitstraling geeft.


Ook hebben we op de lay-out gebruikt gemaakt van die prachtige raisins  en houten knopen van Prima Marketing. De foto's zijn van  vorige winter. Die mooie sneeuw die toen in december 2010 was gevallen.
We hadden toen net een paar maanden een nieuwe fototoestel en daar moest toen natuurlijk mee geoefend worden. We hebben een rondje door ons dorp gemaakt en daar ook hele mooie foto's geschoten.


We hebben het woord Snowfall uit een dessinvel geknipt en dat met foamtape weer op onze lay-out geplakt. We zijn benieuwd met wat voor een moois  alle firma 's  zometeen weer op de CHA zullen laten zien. We kijken ernaar uit om straks weer met al die leuke papiertjes weer iets te kunnen gaan maken. Alsof we nu niets meer in huis hebben. LOL.


De kleine foto is gemaakt in het bos. Nou ja bos ! Het is meer een laan maar toch wel erg mooi. De bomen zijn nog niet zo oud. Ze zijn een aantal jaren geleden opnieuw geplant. Vroeger toen wij nog kleine kinderen waren stonden hier allemaal mooie beukenbomen, waar je ieder jaar heerlijk beukenootjes gingen rapen en dan poffen in de oven. Wat een jeugd sentiment was dat. De laan werd ook altijd in de volksmond de beukenlaan genoemd.  Er staat zelfs een heus kasteel aan deze laan.

Deze lijst is naar onze zus gegaan en diegene die wij voor onszelf gemaakt hebben houden jullie van ons tegoed.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

10 opmerkingen:

Heidie zei

wat een schitterende lo hebben jullie weer gemaakt. ben benieuwd naar de andere lo's die jullie hebben gemaakt.

liefs Heidie

wendela zei

wow mooi zeg!! En wat een prachtige lijst!!!

x
wendela

Miranda de Groot zei

Hij is prachtig.
Groetjes Miranda

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een prachtige LO hebben jullie gemaakt en het is heel mooi in die mooie lijst, super!
Groetjes van Jacqueline

jolande zei

Ja mooi hé die sneeuw...en idd die zullen we deze komende maanden waarschijnlijk niet meer zien!! prachtige LO dames!!

debby4000 zei

Oh WOW gorgeous layout.
luv
Debby

weitjes zei

Oh, wat eluk zeg met die accenten en dan dat bruggetje ,echt weer zo leuk verzonnen door jullie,groetjes weer en misschien tot de 21ste,Francis

loes de groot zei

o wat weer een beauty!
lfs mij xxx

Inger zei

GORGEOUS layout!!!!
Beatiful details!

♥ Hugs, Inger

Corine van der Zee zei

Meiden wat een beauty!!! Het papier is zowiezo een topper maar jullie hebben er een waar kunstwerk van gemaakt. Leuke details en wat een gaaf bruggetje!!! Bedankt voor jullie lieve reactie op mijn laatste kaartjes.

Liefs Corine