zondag 26 juni 2011

Travel boek 2011


   

 Gisteren hebben we bij Paper & Pictures een gezellige workshop gevolgd. We hebben een travelboek gemaakt die ontworpen is en gegeven werd door Monique Jacobs.


Het is zijn 3 mini-boekjes in een plastic map geworden, en het basisboek van het projekt is gisteren helemaal afgekomen. Nu moeten we nog een aantal weken wachten voordat we op vakantie gaan. Dus het eindresultaat houden jullie nog wel tegoed.


We zatten aan een heel gezellige tafel, waarvan we eigenlijk iedereen wel kende. Dat is altijd gezellig. Maxima het dochtertje van Monique deed ook mee en wij hadden  met Monique afgesproken dat wij haar zouden helpen.


 Monique maakt elk jaar een travelalbum, Hierin kan je allerlei leuke verhalen en foto's kwijt die je op je vakantie maakt. Dit jaar heeft zij gebruik gemaakt van de travellijn van Pink Paislee. Heerlijk kleurrijk. We kregen ook een zakje met heel veel embellies van deze lijn erbij.


 We hebben flink doorgewerkt en toch nog gezellig zitten kletsen. Leuke mensen ontmoet.


Alleen wij hebben het een ietsie pietsie veranderd want er was wel wat geel bij deze lijn. En aangezien wij toch een soort van allergie hebben met geel hebben wij dit een beetje aangepast en een ander lintje of bloemetje gebruikt. Het geel paste wel precies bij deze lijn en het is natuurlijk ook wel heel zonnig. Maar toch. De dames aan onze tafel moesten toch wel lachen als er weer iets geels voorbij kwam, en wij daar een andere manier voor vonden.
Nou hebben we niet echt al het geel verwijderd hoor, want het viel op zich wel mee. De gele papierlijnen werden toch al niet echt gebruikt. Alleen soms een lintje of bloemetje hebben we veranderd.

Nu kan de vakantie voor velen gaan beginnen. De kinderen in deze regio moeten nog 1 week naar school en dan hebben ze vakantie. Wij moeten nog wel even doorwerken want we zijn pas in september aan de beurt. Nu is dat ook een bewuste keuze van ons. Dus ons hoor je er ook niet over zeuren. Heerlijk in het najaar want wij hoeven ook geen 30 graden celsius te hebben. Wij vragen alleen altijd maar om droog weer.

Wij wensen iedereen die met vakantie gaat veel plezier en wij scrappen de zomer nog heerlijk door, en laten jullie nog wel verschillende dingen zien.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

9 opmerkingen:

Lea zei

Ziet er helemaal super uit, en ook al een heel eind klaar!
Misschien kan ik het voorbeeld zaterdag bewonderen...
Zijn julllie er dan ook?
groetjes Lea

Inger zei

This looks fabulous!!!
Very pretty!

♥ Hugs, Inger

Miranda de Groot zei

het ziet er mooi uit
groetjes miranda

Heidie zei

ziet er erg mooi uit. Mijn traveljournaling is ook bijna af. Maar wij gaan dan ook iets eerder op vakantie.

liefs heidie

San zei

Het ziet er leuk en gezellig uit!

jolande zei

Wat een gaaf boek hebben jullie er van gemaakt....ik moet ook weer een workshop bij P&P gaan doen...hoewel ik heb me wel opgegeven voor het fairytaleweekend!!
groetjes Jolande

M@rjan zei

Dit ziet er wel erg gaaf uit, zeg!!
En straks met foto's natuurlijk helemaal.
Moest wel lachen om die allergie voor geel :)

Groetjes, Marjan

Patty zei

Echt een super mooi boek hoor !!! Maakt eigenlijk niet meer uit wat de vakantiebestemming wordt... het album is al heel geslaagd !!! En wat betreft geel... dat heb ik nou met paars, weet nooit wat ik met die kleur aan moet. Enfin... aftellen tot jullie vakantie en dan volop genieten !!!
Groetjes,
Patty

Anoniem zei

Woooh, ziet er weer super uit meiden!!
Hihihihi en geel........nee dat hoort bij pasen............

groetjes Marga