zondag 5 juni 2011

Heerlijk lang weekend vrij

We hebben heerlijke vrije dagen gehad, en dat was grotendeels te danken aan het goede nieuws wat we dinsdag hebben gekregen. Iedereen bedankt die ons gesteund heeft in die moeilijke tijd. Het deed ons goed om te horen dat mensen aan je denken. Bedankt allemaal !!


 We zijn heerlijk wezen shoppen in een tuincentrum, de tuin zo goed als zomerklaar. Op 1 plant na maar die vinden we ook nog wel. En wat hebben we gefreubeld. Heerlijk. Ook hebben we tijd voor onszelf gehad en lekker niks gedaan.
Al de items voor het SBM zijn klaar, nu alleen nog de teksten maar daar hebben we nog een hele week voor. Heerlijk om al klaar te zijn.
Vandaag hebben we kaarten gemaakt voor onszelf en meegedaan aan Unscripted sketches. Die kaarten zullen we jullie in de loop van de week laten zien, afgelopen week was onze kaart weer bij de top 3 !!!  LOL.

 Het papier waar de kaart en deze tag meegemaakt zijn is van Bo Bunny Gabriela. De papierlijn ligt al een tijdje in huis maar de tijd ontbrak nog. Nu hebben we daar eindelijk iets mee kunnen maken. Twee van de items laten we jullie nu zien de andere komen vast en zeker nog een keer voorbij.
Het is superlief papier en je hebt er zulke leuke embellies bij.


 Vorig weekend hebben we een daglichtlamp gekocht en dat is echt een uitvinding. Want nu met de zonneschermen uit is het toch wat donkerder in huis en dan met een daglichtlamp op tafel heb je echt superlicht. De kleuren zien er ook echter uit. We kunnen het iedereen aanraden.


 Zoals al eerder vermeld is de tuin nu lekker zomerklaar. We hebben wat vastgoed er in gezet en daarbij nog wat gekleurd zomergoed. In de herfst gaat er gewoon weer wat vaste planten in zodat we niet elk jaar veel zomergoed nodig hebben om de tuin kleur te geven. De bovenste foto is aan de voorkant van het huis. Het is een oude weekketel die we elke zomer vullen met zomergoed. Elk jaar komt er een andere kleur aan bloemen in. Heerlijk om dat elke keer te kunnen veranderen.
De achterkant is ook helemaal naar onze zin. Vorig jaar is de hele achtertuin op zijn kop gezet en alles vernieuwd.

Op de foto zie je Luna aankomen huppelen. Ze wilde aandacht hebben en ik was naar achteren gelopen om deze foto te maken. Dus kwam ze maar naar mij toe, want ze wilde gekroeld worden.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.


Ps Neem ook eens een kijkje op ons papergirlzblog, want daar staat een mooie kaart

7 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooie kaarten hebben jullie weer gemaakt. en jullie tuin ziet er erg mooi uit.

liefs Heidie

Anoniem zei

Dat ziet er allemaal gezellig uit. Woensdag komen we gezellig eten! xxx Jolan
ps ik zorg voor het toetje!

Anoniem zei

deuh ik kan alleen op deze manier een reactie achter laten. snap er niks van had het ook al bij andere....
Ikke is niet anoniem. Lol.

... zei

Is het bij jullie altijd zo netjes op tafel als jullie aan het scrappen zijn?
Zal maar geen foto van hier laten zien. "kleine" ontploffing geweest in de woonkamer.... Hahaha

Lfs!

M@rjan zei

Prachtige creaties hebben jullie weer gemaakt!
Die daglichtlamp staat ook op mijn verlanglijstje voor mijn nieuwe scrapkamertje. Jullie tuin ziet er schitterend uit met die mooie bloemen!

Groetjes, Marjan

jolande zei

Heerlijk om al die mooie creaties van jullie te zien en wat een leuke tuin!!!
groetjes Jolande

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een prachtig tagkaartje, zo mooi! En jullie tuin ziet er ook geweldig uit.
Groetjes van Jacqueline