woensdag 22 juni 2011

kersenfestival

  
Ja het is weer kersentijd. De lekkere grote kersen zijn nu weer te koop in de bogaard. We zullen snel langs gaan, om al dat lekkers weer te proeven. Elk jaar is er het laatste weekend van juni bij ons in het dorp Kersenfestival. Er is dan veel te doen in de bogaard zoals kersenpit spugen, zelfgemaakte kersenijs, kersenworst, kersenbier,kersengebak eten en drinken. Verders zijn er roofvogels te bekijken, leuke kraampjes met oude ambachten. Ook komen er oude tractors, koetsjes met mooie paarden en de muziekfanfare treedt er op. Ook hebben ze een hele leuke landwinkel waar je leuke kadootjes en andere produkten uit de streek kan kopen. Dus als je tijd hebt ga daar gezellig langs en natuurlijk ook kersen kopen.
Vorige jaar zijn wij er ook geweest, en helaas kunnen we dit weekend niet. Aankomende zaterdag gaan we een workshop volgen bij P&P gegeven door Monique en zondag zijn we de hele dag weg. We hebben wel een aantal leuke foto's van vorig jaar en daar hebben we onlangs een layout mee gemaakt met papier van Maja Design. De stempels die we als achtergrond gebruikt hebben zijn van Papertray Ink.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

7 opmerkingen:

Madeliefke.nl (Irma Geritz) zei

Wat leuk, nooit geweten dat er een kersenfestival wordt georganiseerd; wel gezellig.

Heidie zei

wat een mooie lo, en wat leuk een kersenfestival.

liefs Heidie

loes de groot zei

dat klinkt wel heel gezellig : )
en mooi lootje......

jolande zei

Hmmmmmm heerlijk, ben gek op kersen. Maar wat een leuke LO hebben jullie er weer van gemaakt. Een lust om naar te kijken. Groetjes Jolande

M@rjan zei

Klinkt leuk! En wat een mooie layout, dames!

Groetjes, Marjan

debby4000 zei

Oh fabulous layout.
luv
Debby

Inger zei

Such a beautiful LO!!!
Lovely picture! :)

Hugs, Inger