zondag 19 juni 2011

Timepiece

                               Dit is een boekje wat we gemaakt hebben met Bo Bunny Timepiece.

                                     
 We hebben er foto's in verwerkt van onze moeder vanaf geboorte tot haar trouwdag. De kaft is gemaakt van een kartonnen doos. Gewoon 2 vierkante gesneden en bewerkt met inkt en acrylverf. De "deurhangers" zijn gestanst en bewerkt met inkt en embossingpoeder van Tim Holtz. Hierdoor lijken het wel roestige deurhangers.


 Het papier is zo mooi en vooral om oudere foto's te gebruiken. De foto's hebben we ingescand en opnieuw uitgeprint, want anders zouden we het boek van onze moeder helemaal leeg halen.


 Verder hebben we veel gebruikt gemaakt van lint en kant, en veel embellies van Tim Holtz.
De tekst die je ziet is de orginele tekst die is van onze oma ( mijn moeders moeder ) op de achterkant van een foto heeft ze iets geschreven over onze moeder. En deze foto heeft  ze opgestuurd naar haar oudste dochter die in Ghana werkte.
Het is iets wat heel dierbaar is omdat onze oma al lang niet meer leeft.


 Ook hebben we veel bloemen gebruikt maar allemaal wel in de kleur van het papier. Het is een echt vintage boekje geworden die gebonden is met kant. Wij zijn ook erg blij met al die oude foto's die we van onze ouders hebben. Er zijn er wel meer van onze moeder dan van onze vader.


 Onlangs heeft Jolan bij P&P de winkel weer opgefleurd met nieuwe home-deco items. Superleuk is deze roze tafel geworden.  Er zijn ook weer superleuke nieuwe stofjes van Eline huis binnen en ook  vilt. Alleen dat loopt zo hard dat Truike die onderhand wel weer kan gaan halen. Binnenkort hopen wij daar ook wat mee te kunnen gaan maken.


 Gisteren was er een crop-dag bij P&P en wij hebben daar om beurt ook aan meegedaan. De ochtend heeft Ella en de middag heeft Marjan zitten freubelen. We zijn bezig geweest met onze planner van het fairy-tale 2010. Hij is nu bijna af, nog een klein uurtje werk en dan is het echt klaar. We hebben jullie een aantal maanden geleden al een deel laten zien en het andere deel zullen we jullie in de komende weken ook laten zien.


Daarna was er een heerlijk High tea, helemaal verzorgt door Truike en haar man ( hij heeft de muffins en scones gebakken.) Er was teveel om op te noemen en allemaal even lekker. Lea heeft de sandwiches gemaakt en ook die waren super.
 Het was een gezellige dag en leuk om weer nieuwe mensen te ontmoeten om te horen en zien wat zij allemaal maken. 


Het weer is helaas niet lekker dus dan tijd om weer te freubelen. Alleen gaat dat voor ons vandaag niet lukken.
Volgende week zaterdag gaan wij bij P&P een travel-album maken zodat die zeker klaar is voordat we op vakantie gaan. Het duurt nog zeker 2 maanden dus dat moet wel lukken.

Kijk ook nog op ons papergirlzblog, voor meerdere foto's van deze lekker high tea.
Truike bedankt voor het organiseren.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

7 opmerkingen:

Patty Jansen zei

Hallo,
Wat is jullie Timepiece boek mooi zeg !!! Ik werk zelf ook met deze lijn op dit moment. Geloof het of niet maar probeer ± 800 foto's vakantiefoto's van Frankrijk ( met o.a. oude stadjes en kastelen )te verwerken. Valt niet mee, maar met dit weer ben ik blij dat ik me kan uitleven op mijn vakantieboek. Jullie gaan nog op vakantie begrijp ik en jullie gaan je album al van tevoren maken... lijkt me leuk, maar gaat bij mij gewoon niet, wil altijd al mijn foto's verwerken en met zo'n aantal kom ik aan 4 grote boeken nog tekort. Fijn weekend dames en een knuffel voor Luna en Rakker.
Groetjes,
Patty Jansen

M@rjan zei

Wat een mooi, liefdevol en bijzonder boek hebben jullie gemaakt! Erg veel mooie details erin en ook de dingen een plekje gegeven die nu op een mooie manier bij elkaar bewaard kunnen blijven.
Ik heb ook zo'n boekje, maar dan meer over voorouders, dus mijn ouders en hun ouders. Ben erg erg aan gehecht.

Groetjes, Marjan

Anoniem zei

Wat een prachtig en dierbaar bezit.
Het is heel mooi geworden.
En wat is het toch mooi dat de techniek zo voorruit is gegaan, anders hadden jullie ouders nu allemaal leeggeplukte halve fotoboeken.
Leve de scanner.
Liefs Marja Lont

loes de groot zei

het ziet er allemaal weer even super uit!
ik ben ook helemaal om met vilt heb er net een huisje mee gemaakt die zet ik volgende week even op het bloggie : )

lfs mij

Heidie zei

Wat een schitterend boek hebben jullie weer gemaakt. En ziet er erg gezellig uit die crop. Hoop dat het nog een keer komt en dan ga ik me ook opgeven.

liefs heidie

Anoniem zei

Heeeee meiden!! Wat super allemaal weer!! En wat lief dat jullie wilden werken.
We hebben echt een heel gaaf weekend gehad.

groetjes Marga

jolande zei

Geweldig dat boek over je moeder...wat past die lijn goed bij oude foto's..
groetjes Jolande