zondag 26 september 2010

Vakantie is voorbij.

Onze vakantie is nu echt voorbij. Morgen moeten we allebei weer aan het werk. Die tijd gaat altijd zeer snel, je kijkt er lang naar uit en de 3 weken zijn zo om.
De laatste week hebben we lekker doorgebracht. De tuin is nu winterklaar, lekker een dagje naar de dierentuin geweest en gefreubeld.
Herfst lijkt al weer te zijn begonnen, daarom een herfst LO. Deze foto's hebben wij vorige jaar van een collega gehad, ze zijn super. Bedankt Mirjam.
Papier is van SEI en de bloemen van Prima Marketing. We hebben nog meerdere LO`s gemaakt, maar die zullen we jullie later laten zien.

Nog 1 week en dan is het zover. Het Fairy-tale weekend van Paper & Pictures gaat dan beginnen. Wij hebben er heel veel zin in. Lijkt het jullie ook wat, ga dan nog gauw naar de site en schrijf jezelf in, er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.

Onlangs hebben we op de Papergirlzdag van P&P een leuke schort gekregen die we kunnen gebruiken bij events van P&P. We mochten die schort nog zelf opleuken. En hieronder zie je een sneekpeek van onze schort. Wil je het geheel zien kom dan naar een van de nieuwe events van P&P die de komende tijd gepland staan.
Wat na het Fairytale als eerste gepland staat is de opening van de nieuwe Website en Webwinkel van Paper & Pictures. Zoals jullie kunnen zien in de nieuwe SBM vindt dit plaatst op 21 oktober om 20.00 uur. Let op er zijn dan ook hele leuke acties. Hou de site van P&P in de gaten.

Ook kregen we een heel mooi label die we verders mochten opleuken. Dit is een van onze creaties geworden. Bedankt Trui voor deze mooie items.

Afgelopen weekend hebben alle abonnees hun SBM weer ontvangen. De cover is van Loes. Gefeliciteerd met je cover, de LO is erg mooi.
Het SBM staat weer vol met leuke dingen van nieuw papier uit Amerika. De meeste lijnen zijn nu binnen bij P&P.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

4 opmerkingen:

loes de groot zei

vakantie gaat altijd te snel voorbij..............
maar gaaf lootje hebben jullie gemaakt zeg!

enne ik moet ook nodig aan de gang met mijn schort heb al wel de spullies in huis nu nog even erop fabriceren ; )

tot vrijdag

nora zei

Hoi meiden ,inderdaad de tijd lijkt als je vrij bent te vliegen.Mooi lo hebben jullie gemaakt.De foto is super zeg.En de dingetjes voor jullie schort zijn ook erg leuk geworden.Groetjes Nora

nora zei

Oja, wordt meteen maar jullie volger .haha

jolan zei

Hey girls..... Ha, ha ja zo'n vakantie is zo voorbij. Maar ik was blij dat jullie weer terug waren. Ik had jullie gezelligheid gemist!
tot gauw XXX Jolan