maandag 4 oktober 2010

Fairy-tale weekend Paper & Pictures 2010

Afgelopen weekend werd er door P&P weer een fairy-tale weekend georganiseerd. Het was een super gaaf en vermoeiend weekend. Vrijdag is er een winkel opgebouwd in de lobby en om 16.00 kwamen de Queens binnen. Nadat we om 18.00 uur welkom waren geheten door Truike hebben we na een heerlijk koud-warm buffet samen met de Queens een planner voor het weekend gemaakt. Deze is ontworpen door Monique Jacobs. Het papier wat hiervoor gebruikt is is van MME. Truike bedankt dat ook wij deze planner hebben mogen maken.

Om 23.00 uur was de workshop afgelopen en gingen we moe maar voldaan om 24.00 uur naar huis. Nina bleef gezellig bij ons slapen, en de volgende ochtend moesten we om 08.00 uur aanwezig zijn om samen met Truike de nieuw gasten welkom te heten.
Marjan en Ella hebben deze dag in de winkel in Doorn gewerkt. De dames van het event konden natuurlijk ook naar de winkel toe.
Om 17.00 zijn wij weer naar het event toegegaan om daar om 18.30 deel te nemen aan opnieuw een heerlijk koud-warm buffet met een super heerlijk toetjesbuffet.
Om 20.00 uur begon het avondprogramma met allerlei make-a takes en een verloting. De opbrengst hiervan is voor Pink Ribbon.


Er waren allerlei leuke make-a-takes te volgen in twee verschillende zalen. De prijzen van de verloting waren super en vooral de hoofdprijs. Die wil iedereen wel hebben het is namelijk een Queens arragement voor het fairy-tale weekend van 2011.
Ja je leest het goed, de data voor het volgende jaar zijn al bekend, namelijk 7 / 8 en 9 0ktober 2011.
Na nog een gezellig samenzijn met de papergirlz zijn we om 01.00 uur vertrokken naar ons huis. De volgende morgen zouden we er om 08.30 uur weer zijn. We zeiden tegen elkaar we zijn wel fris maar niet meer zo fruitig.

Marjan moest om 09.00 uur helpen bij de workshop van Jill en Kimber van Jilly Bean soup. Het was super gezellig, maar wat wil je wel met zulke schatten van meiden. De workshops van Jilly Bean waren super voorbereid. Thanks girls

Natuurlijk wilden we ook op de foto met Matthew van Bo Bunny. Hij was er samen met zijn moeder, vader en zijn vrouw. Het waren hele gezellige mensen en de mensen die een workshop bij hun gevolgd hebben waren helemaal in de watten gelegd.

Tracie was er ook, we hebben haar al eerder bij P&P ontmoet, ze is een super lieve vrouw. We waren blij dat ze toch gekomen is ondanks dat haar man zeer ernstig gewond is geraakt bij een ongeluk. We wilden toch nog even met haar op de foto. Jammer genoeg hebben we nu geen workshop bij haar kunnen volgen. We hebben wel een pakket van haar mee naar huis zodat we die toch nog kunnen maken.

Hopelijk is ze nu weer thuis bij haar familie en we wensen ze veel sterkte.
Aangezien dat Antoinette zichzelf dubbel had ingedeeld, werd er gevraagd of Ella de workshop van Cosmo Cricket wilde overnemen. Er waren nog twee kleine groepjes zodat we de workshops van Antoinette samen in een grote zaal hebben gegeven.

Ondertussen is het zondagavond 18.30 uur als iedereen klaar is met haar workshops en hebben de andere papergirls de winkel al zo goed als ingepakt en weggebracht.
Om 19.30 stond alles weer in dozen in de winkel hebben we snel nog een patatje gegeten met Sam en Jolanda en daarna hup naar huis. We mochten mee gaan eten met Truike maar te moe en te vies.
Thuis gekomen, de douche in en hup naar bed.
Het was een super leuk en gezellig weekend. Truike bedankt voor het organiseren van zo'n super event en bedankt dat wij hier bij aanwezig mochten en konden zijn.
Ook was het supergezellig met alle andere papergirlz en Peter.
Volgend jaar doen we graag weer mee.
We hopen snel jullie onze planner te kunnen laten zien. Maar eerst nog iets voor het komende SBM maken want zaterdag a.s moeten we weer inleveren.
Nu op naar het volgende hoogtepunt. Namelijk de lancering van de nieuwe Webwinkel van Paper & Pictures 20 oktober a.s.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins6 opmerkingen:

Ingrid Danvers zei

En een geslaagd weekend was het zeker!! Wat een super evenement. Ik heb genoten.

xoxo

loes de groot zei

het was inderdaad een super weekend : )

tot gauw

kaatje zei

ik vond het ook een heel geslaagd weekend , volgend jaar zijn we weer van de partij.

Cordine zei

Hoi Twins,
Het was zeker super geweldig, en Ella bedankt heb geen pijn meer gehad!
Ik ben volgend jaar zeker weer van de partij!
Groetjes
Cordine

Chantal van de Kant zei

ja, het was super geregeld door Truike en de rest van het team. Al waren we maar 1 dagje, we hebben genoten echt waar.

Hanneke van der Linde zei

Super om te lezen en de foto's te bekijken dames! :-)