maandag 13 september 2010

supergezellige Papergirlz dag P&P

Gisteren hadden we een Papergirlz-dag van Paper & Pictures. Alle dames van het DT team waren uitgenodigd om gezellig een dagje met elkaar door te brengen. Truike heeft voor zo'n dag altijd een leuk programma in elkaar gezet. Ze had een kookworkshop voor ons allen geregeld en tussendoor gingen we alllemaal om de beurt op de foto door de huisfotograaf van Cards Only en Scrapbookmagazine.

We gingen het eten wat we die dag zouden nuttigen allemaal zelf bereiden. Loes en Marjan zijn hierboven een deel van het toetje aan het bereiden. Het toetje bestond uit verschillende kleine chocolade hapjes Super lekker!!!!!!!

Ook was er een groep die werkte aan de garnalenburgers. Hier staat Heleen de peterselie te snijden. Het was wederom een super lekkere voorgerechtje.

Tussen al dat koken door kregen we natuurlijk wel trek. Als lunch kregen we zelfgemaakte pizza´s van Marleen, Soraya en Wendela. Soraya staat hier de pizza in de steenoven te bakken als een volleerde kok.

Ella en Dorien hebben een deel van het hoofdgerecht bereid, gestoomde zeebaars met roergebakken groente en een krokantje van fillodeeg met groenten. Deze is Ella hier aan het maken. Verder was er ook een groep die allerlei vingerfood-hapjes aan het maken was en ook die waren heel leuk om thuis nog eens na te maken. We kregen aan het eind van de dag alle recepten mee naar huis.
Na een korte wandeling hebben we met z'n allen lekker en gezellig zitten eten.
Het was een super leuke dag en ook weer eens fijn om iedereen weer eens te zien en bij te kletsen.
Truike bedankt voor deze geslaagde dag en we gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken met veel leuke evenementen in het verschiet.
Denk maar aan het komende fairytale weekend van P&P in het eerste weekend van oktober. Als er nog mensen zijn die zich nog willen aanmelden doe het snel want er zijn nog wat plaatsen over. Want vol is vol.
Het zal een supergezellig weekend worden met heeeel veeeeel leuke workshops waarvan de pakketen overvol zijn met leuke embellies etc.

.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins


10 opmerkingen:

Hanneke van der Linde zei

Oh!! Wat leuk om te lezen dames, zo geniet ik ook een beetje mee! ;-)
Fijn te lezen dat het een geslaagde dag was.... ben benieuwd naar alle foto's!

xoxo

loes de groot zei

het was inderdaad super gezellig!
ik heb er ook van genoten................
tot gauw : )

wendela zei

het was echt helemaal geweldig!! vond het leuk om jullie te zien meiden!! tot de volgende keer!

x
wendela

Lea zei

Het was inderdaad erg gezellig! de tijd vloog voorbij!
Fijne vakantie jullie twee!
Groetjes Lea

Je@net zei

Wat een leuke foto's!! Was inderdaad een super geslaagde dag!!

M@rjan zei

Dat ziet er leuk uit, zeg! En als ik lees wat jullie gemaakt hebben.... klinkt dat nog beter!
Leuk, die kookworkshop, ik heb het ook gedaan met ons team van school.

Groetjes, Marjan

Ingrid Danvers zei

Ik vond het een super gezellige en heel geslaagde dag. Wat hebben we met z'n allen genoten en heerlijk gegeten he? Leuke foto's. Ik ben benieuwd naar de rest. Tot gauw!!

Soraya zei

Hi Twins,
Het was echt een geslaagde dag.
Ik heb ook genoten van de dag, en jeetje... zie mij nou professioneel een pizza bakken... hihihi Tot gauw, hug, Soraya x

Diana Louwerens zei

Hoi Twins, allereerst wil ik jullie zeggen dat jullie een super blog hebben en op de magnolia events zijn jullie ook altijd zo lekker creatief van de partij, maar op dit moment ben ik vooral heel nieuwsgierig naar die pizza oven, kunnen jullie mij daarmee helpen een merk of winkel? please :) (en natuurlijk wat er op het nieuwe magnolia event gedaan gaat worden hahahahahaha)

scrappingtwins zei

Hoi Diana

Helaas kunnen wij je niet vertellen waar je die pizzaoven kunt krijgen. We hebben niet eens op de naam van de oven gelet.

We hopen je met het volgende magnolia event weer te zien.
groetjes de twins