dinsdag 7 september 2010

Doordeweekse Freubeldag

Wat heerlijk een doordeweekse freubeldag, dat komt niet vaak voor. Vooral als het buiten regenachtig weer is het, is het lekker om binnen te werken aan een nieuw project. Afgelopen weekend hebben we alle kaartjes en projectjes gemaakt voor het nieuwe CO. Dus vandaag mochten we gaan werken aan iets nieuws.
We hebben onlangs ook het 2e Prima Marketing boekje afgemaakt. Deze hebben we uitgebreid met meerdere pagina's.
We hadden een uitbreidingspakket gekocht samen met transparante vellen, hiermee konden we meer foto's van de familie kwijt.


We zijn wel in de stijl van tracie gebleven. Dit boekje hebben we zelf gehouden. Het was een zeer leuke workshop om te maken.
Let op dames je kan je nog inschrijven voor het Grote Fairytale-weekend van P&P op 1,2 en 3 oktober 2010. Maar doe het snel want vol is vol. Je kan zulke leuke projecten maken en dit kan je terug vinden op de site van Paper & Pictures.
Er zijn al een paar lijnen binnen gekomen waar we mee gaan werken, en dames het is super mooi materiaal om leuke dingen mee te maken.
Volg de site en je kan alles vinden. Hopelijk zien we je daar.

Vandaag zijn begonnen aan het project Magnolia-map van Monique.
Het is heel veel werk om alles in 1 dag af te krijgen, en vooral als onze lieve Rakker je elke keer weer probeer te helpen van de wal in de sloot.
Hier moesten we het boek met wasknijpers in elkaar zetten en daarna alles omzoomen. Nou Rakker dacht ik ben wel de wasknijper, ik ga er gewoon op liggen zodat alles op zijn plaats blijft.
Hij is niet helemaal af, maar zodra hij klaar is zullen we een foto maken en hem laten zien.

De poezen dachten als jullie aan de freubel zijn zullen wij ons ook wel vermaken. Ze gingen samen in de wasbak van de aanrecht liggen. Is dat niet snoezig, zo lief voor elkaar. Ze kunnen elkaar niet missen.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

4 opmerkingen:

Monique zei

Wat een knappe album!
Je mag er fier op zijn hoor!
Hele mooie kleuren ook!
Nog veel creatieve ideetjes.
Monique

loes de groot zei

het ziet er allemaal weer super uit
en is jullie magnolia map ook al af???

tot zondag : )

marga zei

Woooh, knap werken met zoveel extra pootjes!!!!
Heeeee, hebben jullie ook zo'n zin in zondag???
Tot dan.

Inger zei

Beautiful album!!!
And those cats are so sweet :-)

Inger