dinsdag 21 september 2010

terug van een weekje weg

We zijn lekker een weekje weg geweest naar Friesland. Het weer was helaas niet zo goed, maar we hebben ons prima vermaakt. We hebben ook mooie zonnige dagen gehad .
Samen hebben we leuke uitstapjes gemaakt, lekker gewinkeld in Groningen, goh wat is dat een grote stad met veel leuke winkels. Leuke kleine museums bezocht, zoals het Ot en Sien museum en een Theemuseum waar wel heeeeel veeeeel verschillende soorten thee te verkrijgen en te proeven zijn.

Ook hebben we natuurlijk een boottocht op het wad gemaakt om de zeehonden te kunnen zien liggen op een zandbank. We hadden veel geluk want er was de avond ervoor een hevige storm geweest maar er waren gelukkig ( ondanks het hoge water van de storm) wel zeehondjes te zien. Er waren 21 zeehonden die lekker van het zonnetje lagen te genieten.

Het was wel erg winderig maar de zon scheen wel af en toe. Maar je kon op de boot ook binnen zitten en daar hebben we natuurlijk ook gebruik van gemaakt. Leuke mensen ontmoet waar we gezellig mee hebben zitten kletsen.

De dag erna zijn we naar Pieterburen geweest naar de zeehondencreche van Lenie "t Hart.
Ze hebben van die aandoenlijke ogen maar het blijven natuurlijk wilde beesten want ze kunnen je heel goed bijten. Hier boven zie je een paar "huilers" die nu net uit quarantine zijn en verder moeten aansterken om toch terug gezet te kunnen worden in het wild.
We hebben ook nog kerstkaarten gemaakt tijdens onze vakantie, je moet wat doen als het een dagje regent. Deze zullen we je op een later tijdstip laten zien, want ja ze moeten nog hier en daar opgeleukt worden. Want om alles mee te nemen op vakantie lukt helaas niet.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins


8 opmerkingen:

loes de groot zei

klinkt goed allemaal... fijn dat jullie genoten hebben : )
maar eh winkelen in Groningen??? en dan geen bakkie bij mij komen halen.........
dat kan natuurlijk niet ; )

groetjes mij
Loes

Antoinette zei

ah... wat een schatjes! klinkt heel goed allemaal! krijg ook zin om een paar dagen naar het noorden te gaan :) jammer dat jullie het niet helemaal droog gehouden hebben...

Soraya zei

Zo te horen hebben jullie het prima naar je zin gehad! Lekker even er tussenuit. Pieterburen staat ook nog op mijn lijstje om eens naartoe te gaan.
Hug, Soraya x

nora zei

Fijn dat jullie het zo naar de zin hebben gehad!!Wil ook graag eens naar het theemuseum toe.Fijn weekend groetjes Nora

Renata zei

Geweldig tripje moet dat zijn geweest.....zo te zien hebben jullie het hartstikke leuk gehad. Hopenlijk hebben jullie ook veel mooie foto's gemaakt.......
Groetjes, Renata.

Je@net zei

Zo te horen hebben jullie een prima vakantie gehad! Fijn zo!!

Aleida zei

Het best bewaarde geheim van het Noorden: dat het zo mooi en gezellig is. Er gaat niks boven Groningen!
groetjes,

Jolanda zei

Gut, wat waren jullie dicht in de buurt!
Ik hoop toch wel dat jullie in het theemuseum een high tea gehad hebben??!!
Ook hier staat een bakkie klaar als je in de buurt bent; mijn zusje en ik vinden jullie een gezellig stel! (Je weet wel; diegene die niets wilde kopen maar afgelopen zaterdag om 16.59 uur de geest kreeg...)
Groettjes,
Jolanda