maandag 30 augustus 2010

verjaardags- en kerstkaarten

Vandaag in Marga jarig, ze is een super leuke vrouw die ontzettend leuke dingen maakt. Ze is ook een DT-member van Cards Only en Scrapbookmagazine. We hebben haar natuurlijk een kaart gestuurd om haar een fijne verjaardag te wensen. En hopelijk zien we haar snel weer.

Onze teller voor de kerstkaarten 2010 staat op 31 stuks. Aangezien we er elk jaar zo'n 100 kaarten maken zijn we al een tijdje geleden begonnen. We hebben vorig jaar nog 2 leuke lijnen gekocht en daar nu als eerste kaarten mee gemaakt. Het papier is van Pink Paislee en October Afternoon.
Maar in de winkel van Paper & Pictures zijn nu ook super leuke nieuwe kerstlijnen en supergave andere lijnen binnen gekomen. Afgelopen zondag hebben we samen met de andere dames van de winkel geprobeerd al het nieuws in de winkel te krijgen voordat hij openging voor een zondagworkshop en dat is ons gelukt. Het was een gezellige drukke dag in de winkel en er was een leuke miniworkshop te boeken. Alleen was er jammer genoeg meer animo dan plaasten. Dus voor een volgende keer: als je zin hebt boek dan snel want op is op.

Als wij ons werk voor het komende Cards only af hebben gaan we zeker aan de slag met onze kerstpapiertjes want ze zijn erg leuk. Er komt ook nog meer binnen in de winkel. Maar kom vast en zeker een keertje kijken bij P&P want de kerstlijnen zijn erg populair.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins7 opmerkingen:

Monique zei

Wat hebben jullie knappe kaarten gemaakt!
Heel mooi!
Ben gelijk volger geworden!
groetjes
Monique

loes de groot zei

mooi kaartje....
en jullie werk in de cards only was ook weer super zeg!!!
en ik moet nog beginnen met de kerstkaartjes................... moet eerst nog even in de kerstsferen komen zeg maar : )

M@rjan zei

Jullie kaarten zien er mooi uit, vooral de verjaardagskaart vind ik prachtig.
Veel werk, 100 kerstkaarten maken, ik heb er 35 gemaakt en ben het echt zat.

Groetjes, Marjan

De Stempelolifant zei

tjee, jullie zijn lekker druk geweest al met de kerstkaarten.... ik moet er zoals gewoonlijk nog aan beginnen... maar eerst nog de kaarten voor de nieuwe cardsonly.... gelukkig bijna vakantie. :-)

groetjes en tot snel

marga zei

Bedankt lieve meiden voor de mooie kaart en het compliment!!!!
Ik hoop ook dat we elkaar snel zien!!! als het goed is de 12de toch????

Inger zei

Beautiful cards and lovely papers and colours!!

♥ Hugs, Inger :)

Heidie zei

Wat een mooie kaarten hebben jullie weer gemaakt. Ik moet nog beginnen met de kerstkaarten. Maar eerst moet ons vakantie album af.

liefs Heidie