woensdag 26 september 2012

Herfst kaarten van Halloween papier


Ook deze keer hebben we met halloween papier herfstkaarten gemaakt. Het papier is van Authentique. Maar de kleuren zijn zo neutraal dat ze gerust voor andere doeleinden gebruikt kunnen worden. Wel handig voor een land als nederland waar halloween veel minder leeft.
Bij het bovenste kaartje hebben we gebruik gemaakt van Stampin-up stempels het is een oudere serie maar erg leuk. Gestempels op aquarelpapier en met distress ink bewerkt. De tab die erop zit is van My Favorite things. Erg leuk er zitten 4 of 5 verschillende in een verpakking. Erg handig.


Op het tweede kaartje is de pompoen uitgestanst mbv van een stans van Tim Holtz. Daarna ingekleurd met distress ink en bewerkt met cracklepaint ook van Tim Holtz. Op de foto is het helaas niet helemaal duidelijk te zien. De bladeren zijn gestempeld met de distress markers. We hebben 3 distress markers kleuren op de stempeld aangebracht, daarna bevochtigd en dan gestempeld. Van wie deze stempels zijn weten we niet meer want ze zijn al heel lang in ons bezit.

Nu ik dit berichtje zit te maken is het weer prachtig, lekker zonnetje en onze katten zijn een beetje vervelend want ze willen naar buiten. Maar wij hebben een regel dat ze eind september tot mei helemaal binnen zijn. Ze mogen alleen naar buiten als wij thuis zijn en als het weer goed is, en bij daglicht. En als wij nu thuis komen van het werk is het niet zo lang licht meer, nu gaan de avonden toch wel snel vallen. Ook wel heerlijk hoor. Wij zijn mensen die alle seizoenen leuk vinden. Maar ja die twee van ons moeten dat nog even gaan begrijpen. Vorige jaar hebben we ze ook maar 2-3 weken lopen zeuren en dan is het over en begrijpen ze het. ( ja ze zijn slim LOL )

Als je aankomend weekend nog geen plannen hebt, kom dan kijken in de winkel van Paper & Pictures. Omdat de verbouwing nu helemaal klaar is geven ze een klein feestje. Er is/komt veel nieuw binnen, leuke stempels van Different Colors en daar is dit weekend een gratis make-a-take mee. voorbereid. Dus we hopen je daar te mogen begroeten. Hier een foto van de workshopruimte van de P&P.Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

2 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooie kaarten. Helaas dit weekend druk met feestjes. Dus geen tijd om langs te komen.

liefs Heidie

Je@net zei

Wat een mooie kaarten hebben jullie weer gemaakt, super!
En veel plezier dit weekend, maar dat zal vast wel lukken!