zondag 23 september 2012

Vakantie-album Zeeland

 
Vandaag laten we al het eerste deel zien van onze vakantie-album welke we gemaakt hebben op een workshop bij P&P. Het is een groot album geworden waar je heel veel foto's in kwijt kan. Op de voorkant zit een flap waar je alle folders in kwijt kan van je vakantie.


We hebben een prachtige vakantie gehad met erg goed weer. We waren in Nederland gebleven nl zeeland. En met dit mooie weer de eerste week van september hoeft je ook niet ver weg. Lekker naar het strand, banjeren langs de waterkant, op zijn tijd even bij een strandtent wat drinken en mensen kijken.

Hier staan we met zijn allen op, dat komt niet vaak voor. Het is de schaduw van ons in het zand.
De stempels van de schelpen zijn van Different Colors.


Dit was de eerste dag dat we in zeeland waren en aangezien mooi weer, dan gelijk naar het strand. Je weet nooit in Nederland wanneer het weer gaat regenen. (gelukkig voor ons heeft het bijna niet geregend in die 12 dagen dat wij er waren). De stans van de wereldbol is van Tim Holtz. De stempels zijn van Hero Arts.


Er zitten verschillende enveloppen in zodat je daar ook nog leuke tags in kan stoppen met ruimte voor vele foto's. Hierop zitten foto's van Vlissingen.

 
Ook zijn wij bij onze neef Maarten en zijn vrouw Ineke geweest om daar onze achterneefje te ontmoeten. Wat een prachtig kereltje is dat geworden.

Voor het tweede deel moet je nog wel even wachten, want we hebben het de komende weken erg druk met andere dingen. Als die af is zullen we nog wat foto's laten zien van het vakantie-album.

Bij P&P zijn er weer hele leuke stempels binnen gekomen van Different Colors. Dit zijn stempels met nederlandse teksten en plaatjes. Super mooie stempel. Het thema van deze keer is Chocolade en kerst. Super leuk en hebben natuurlijk al weer de nodige stempels aangeschaft.
Aankomende week komt er ook heel veel nieuw papier e.d. binnen in de winkel.

Heb je nog niet aangemeld voor het Fairy-tale en heb je nog wel zin om te komen, je kan nog aanmelden voor een lang weekend of voor 1 of 2 dagen. Ga snel kijken op de site van P&P.

We hopen jullie daar te zien, het duurt nog kleine 2 weekjes. Wij hebben er heel veel zin. En natuurlijk als jullie komen naar het event kom dan ook nog even een bezoekje brengen van de vernieuwde winkel.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

2 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooi album. Heb de mijne ook af. Moet hem nog wel even op de foto zetten. Leuk om te zien dat die toch bij iedereen anders is.

liefs Heidie

Je@net zei

Wat een mooi album, meiden! Had die van Heidie ook al op haar blog bewonderd, super leuke workshop!