zondag 18 september 2011

Workshop Wendela P&P


Gisteren hebben we bij P&P een superleuke workshop gevolgd die gegeven werd door Wendela. Zij is een van de DT-members van de magazine SBM en CO.
Omdat wij haar werk altijd erg mooi vinden en wij graag haar manier van werken en technieken wilden leren hebben wij onszelf opgegeven voor deze workshop.


 We hebben die dag 2 verschillende items gemaakt, namelijk 2 LO's en 1 miniboekje. Het boekje is gemaakt van stof en papier. Het is bijna helemaal af, alleen nog wat gesso aanbrengen maar dat doen we straks thuis want dat moet natuurlijk wel even drogen. In het miniboekje hebben we foto's gebruikt van onze vakantie in Denemarken.


 We hebben veel bloemen zelf gemaakt van stof, tule en inpakpapier en backingtwine.Verder is er gebruik gemaakt van lint en kant, envelopjes en tags.


 Ook hebben we 2 LO's gemaakt en ook bij deze hebben we gebruik gemaakt van dezelfde foto's
We zijn in onze vakantie namelijk bij kennissen op hun boerderij in denemarken geweest. En daar was net een kalfje geboren. Wij hebben toen samen het kalfje verhuisd naar zijn eigen hokje. Zij moet namelijk snel bij moeders weg. We hebben haar in een kruiwagen moeten tillen en daarna hebben we haar gezamelijk naar haar tijdelijke huisje gebracht.


 Ook hebben we op de Lo's gebruik gemaakt van zelfgemaakte bloemen. Het papier hebben we moeten scheuren voordat we het gingen verwerken.  Het was een zeer geslaagde dag.


 Wendela bedankt voor de gezellige dag en je hebt het super gedaan. Wij zijn er zeker een volgende keer weer bij. En waarschijnlijk nog wel  meer mensen want op het FB zijn erg veel mensen nieuwsgierig wat wij gemaakt hebben.


 Hier nog een foto van ons bezoek op een boerderij. We zijn afgelopen week thuis gekomen van een 11-daagse vakantie in Denemarken. We zullen jullie best nog wat meer foto's laten zien van ons mooie vakantie. Maar momenteel zijn we nog steeds niet beschikbaar op internet en telefoon. Het is zeer vervelend en nu dus maar bij de familie ons blog bijwerken en onze mail lezen.


 Jolanda laat het hondje dat net een week bij die familie was kennismaken met de koeien. Het is zo'n schattig beestje je zou haar zo meenemen.

Nog even dit.:
Als je zin hebt om nog deel te nemen aan het Fairy-tale event meld je dan snel aan. Want sommige workshops beginnen al vol te lopen. We hebben al een paar van de projecten bewonderd en ze zijn erg leuk. Dus wil je meedoen meld je aan.
Ook kun je ons volgen op  Face-book.


Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

6 opmerkingen:

jolande zei

Leuk hoor!!! volgens mij hebben jullie heel veel lol gehad!!

Groetjes Jolande

Miranda de Groot zei

dat ziet er heel mooi uit
groetjes miranda

Lea zei

He meiden, ziet er mooi uit hoor, zowel het boekje als de layouts! Ook leuk om nu al foto's terug te zien van de vakantie.
Tot snel, groetjes Lea

Heidie zei

wat een mooie projecten hebben jullie gemaakt met de workshop.

liefs Heidie

M@rjan zei

Dit ziet er allemaal weer erg mooi uit! Begrijpelijk dat jullie de workshop graag wilden volgen.

Groetjes, Marjan

jolan zei

ohw meiden weer internep....
twas zeer geslaagd afgelopen zaterdag.