woensdag 21 september 2011

Kerstkaarten


Tijdens onze vakantie hadden wij een klein pakketje meegenomen om toch een paar kaarten te kunnen maken. En dat hebben we gedaan.
De bovenste kaart is gemaakt met papier van Fancy Pants van vorig jaar. Maar het blijft leuk papier dus lekker opmaken .


 Het andere kaartje is gemaakt met papier van Echo Park, ook van vorig jaar. We zijn nu ongeveer op de helft van de kaarten die we elk jaar maken. Het blijft leuk om te doen, maar we maken niet alles hetzelfde want dan is het niet leuk.

 Dit was onze vakantiehuis die wij gehuurd hadden in Loddenhoj in Denemarken. Het ligt in de zuidoosthoek van Jutland. Het is maar zo'n 640 km rijden vanaf ons huis. Dus niet zo heel ver.


 In het huis hadden we een heerlijk overdekt zwembad waar wij toch elke dag wel even in te vinden waren. Het was 7x2,7 m en lekker op temperatuur.


 En hier zie je ons gezellig aan de freubel, want elke dag weggaan is toch wel veel, dus we hebben ook 1-2 middagen rust genomen en dan gingen wij lekker freubelen.


Helaas werkt onze internet aansluiting nog steeds niet ( al drie weken niet ) , we beginnen wel heeeeel erg te balen hiervan. Elke keer moet je de deur uit om je mail te checken en om iets op je blog te plaatsen. Gelukkig hebben we wel internet op onze mobiel dus kunnen we wel op facebook. Ook kunnen we wel onze blog lezen en reageren bij andere maar iets plaatsen lukt niet op de mobiels.
Nu maar hopen dat wat Ziggo beloofd heeft gaat gebeuren, zodat we van het weekend weer internet hebben.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

3 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooie kaarten hebben jullie weer gemaakt. En balen zeg dat internet het nog steeds niet doet. Jullie vakantiehuis ziet er erg goed uit.

liefs Heidie

jolande zei

Oh wat een lieve kaartjes...en wat een mooi vakantieplekje!!

Inger zei

These are both so lovely vintage!!
Cute image!
Have a lovely weekend.

♥ Hugs, Inger