donderdag 12 mei 2011

Rakker en Luna, lekker in de tuin.

Toen Luna in februari ontvlucht was en 4 dagen later pas terug gevonden werd, hebben we gelijk gezegd "ze blijven voor altijd binnen". Maar helaas is dat niet mogelijk. Als het mooi weer is willen ze zo graag naar buiten toe en lekker spelen in de tuin. Sinds ong 3 weken mogen Rakker en Luna lekker naar buiten en ze hebben het zo naar hun zin.

Luna staat hier bij de klimhorstensia. Inmiddels gaat Luna tussen de poort door want zij is zo slank dat ze door de latten heen past. Rakker niet, die is zo stevig maar heeft de weg over de schutting heen gevonden. De buren kwamen in het begin melden dat ze de poes hebben zien lopen. Maar inmiddels is het bij iedereen bekend dat ze gewoon naar buiten mogen, ze komen elke keer even binnen melden met een leuk geluidje en gaan dan weer lekker buiten spelen.


Rakker is veel fotogenieker dan Luna, dus inmiddels hebben we veel foto's van hem. Hij blijft er ook leuk voor zitten, liggen of staan. Je hoeft maar te roepen en hij kijkt je aan. Op deze foto kijkt hij naar de vliegjes die in de boom zitten bij de bloesem. En die bloesem ruikt heel zoet. Allebei zijn ze erg dol op vliegjes, vlinders enz. Ja alles wat beweegt in de lucht. Ze springen soms wel een meter hoog de lucht in. (dit doet vooral Luna)Ella is Rakker hier buiten aan het kammen en dat vindt hij heerlijk. Hij ligt dan te spinnen en te draaien. Luna is wat minder gechameerd van het kammen.


We moesten met die leuke foto's ook wat doen. Op deze foto zie je Rakker aan het spelen met een bakje water wat er staat voor de vogels. De vogels kunnen zich hier in badderen. Maar Rakker dacht wat de vogels kunnen, kan ik ook. Ik wil ook badderen.


Het papier is van Bo Bunny de winterlijn van voorjaar 2011. De bladeren zijn gestanst met de stans van Marianne Design.


Aankomende zondag gaan we bij Paper & Pictures een leuke workshop volgen met als thema glimmermist ed. Wie weet zien we jullie daar nog wel.


Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.


7 opmerkingen:

Miranda de Groot zei

wat een leuke foto's van jullie katten. de lay-out is ook prachtig.
groetjes miranda

Heidie zei

wat een leuke foto's van de katten. en jullie lo is ook weer super. Ik ben er zondag niet bij. Maar misschien zie ik jullie vrijdag met het magnolia event.

liefs Heidie

M@rjan zei

Wat een leuke foto's van de poezenbeesten en hun verzorging, haha. Mooi Lootje!!Prachtige kleurcombinatie en indeling.

Groetjes, Marjan

loes de groot zei

wat weer een leuke foto's ; )
en een gaaf lootje!

ik kan er helaas niet zijn komende zondag snif : (

Inger zei

Beautiful pictures and beautiful LO!!!
Super cute cat :)

Have a lovely day.
♥ Hugs, Inger

debby4000 zei

Oh what wonderful layout.
luv
Debby

Heidie zei

het was erg gezellig vrijdag. Hier nog even de link waar marjan om vroeg http://www.rolstoelmeerdaagse.nl/ daar kun je alles lezen over wat Brenda allemaal organiseerd.

liefs heidie