maandag 23 mei 2011

geboortekaartjes

Het Maggi-event is weer afgelopen. Het was druk maar oh zo gezellig. We hebben 3 leuke projecten gemaakt met de cursisten. Het was het 5e keer dat we een maggie event hebben gedaan.
We hebben een leuk mini album gemaakt met pockets, doosje met receptenkaartjes en een doosjes voor servetten. Zodra we het zelf ook gemaakt hebben laten we het jullie nog zien.
We hopen jullie de volgende keer weer te zien op het 6e event.

Onze eigen computer heeft problemen met onze blog. We kunnen onze blog niet bewerken, en geen reacties achterlaten bij onze andere scrapvrienden. We kunnen nog wel kijken naar jullie leuke creaties. Zodra het op gelost is zullen we iets achterlaten bij jullie. Vanavond ben ik bij onze zus om toch iets op het blog te plaatsen.

We hebben de laatste week niets gemaakt omdat ons hoofd er niet bij was. We hebben bijna elke avond in het ziekenhuis doorgebracht want onze vader had een zware longontsteking. Gelukkig is hij vrijdagmiddag ontslagen uit het ziekenhuis en moet hij weer aansterken.

Dit zijn geboortekaartjes die we dit voorjaar hebben gemaakt van papier van Prima Marketing serie jack en jill. De eerste is gemaakt door Marjan
De tweede geboortekaartje is ook van Prima marketing met een stempel van Magnolia. En de tweede is door Ella gemaakt.


Ook laten we nog een ander soort kaart zien ook met papier van Prima Marketing serie Botanical.
De stempels hebben we gebruikt van Nina.en ingekleurd met distress ink.


Afgelopen weekend zijn we weer bezig geweest voor het SBM. We hebben weer leuk papier, namelijk Webster, 7-Gypsie en Lily Bee. Ook zijn we de oude foto's ingedoken en hebben iets leuk gevonden voor bij 7-gypsie. Jullie zullen terzijne tijd wel zien in het SBM in augustus.


Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.
8 opmerkingen:

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een schattige kaartjes hebben jullie gemaakt ,erg mooi! En Marja nog bedankt voor de leuke workshop, ik ben bezig met het afronden van het leuke boekje. Ik vond het Magnolia- event weer heel gezellig, ondanks dat we zo hard moesten werken. Veel beterschap voor jullie vader.
Groetjes van Jacqueline

loes de groot zei

wat een schitterende kaartjes hebben jullie weer gemaakt!

lfs mij

Heidie zei

Ik hoop dat het snel weer beter gaat met jullie vader. En het was erg gezellig vrijdag. En wat een mooie kaarten hebben jullie weer gemaakt.

liefs heidie

jolan zei

Wat een schattige babykaartjes weer.
Voor jullie zaterdag beide zo'n leuk setje hoor.... Was mijn kadootje voor het event. tot zaterdag

Ingeborg zei

Hallo twins,
bedankt voor de verjaardagskaart voor Martijn. Hij is SUPER bedacht met post, zoooo attent!! Nu zaterdag het feest nog...duimen voor goed weer dus.
Dag hoor.
Ingeborg

M@rjan zei

Het zijn alledrie weer heel mooie kaartjes, dames! Heel veel stertke met jullie Pa, hopelijk knapt hij goed en snel op!

Groetjes, Marjan

Anoniem zei

Wat een mooie kaartjes meiden.
Maar wat een hectiek zo de afgelopen weken..........hopelijk wordt het weer snel wat rustiger voor jullie.

groetjes Marg

jolande zei

Ohh wat een lieve kaartjes....geweldig twins..jullie zijn goed!!!