zondag 8 mei 2011

Boekje Melissa Frances

Het was een heerlijk moederdag vandaag, we hopen dat iedereen een leuke dag hebben gehad.

Vorige maand hebben wij bij P&P deze workshop gevolgd en zoals beloofd zouden we jullie vandaag een paar foto's van het Melisa Frances boekje laten zien.
Het is een superlief boekje geworden waarin wij foto's van onszelf van baby tot nu toe hebben gebruikt.

Het boekje is gemaakt met de lijn "5th Avenue"en de voorkant is versierd met bloemen en een gipsvormpje van Melissa Frances. Verder is er in het boekje gebruik gemaakt van lint, parels, en crepepapier. Het crepepapier van Melissa Frances is steviger dan het crepepapier wat wij hier in onze winkels koopt. Dus superleuk om te gebruiken


( Helaas de bovenste foto kregen we maar niet goed in beeld. Op onze computer staat de foto wel goed maar bij het plaatsen bleef hij de foto maar draaien. )


Het is een boekje waar overal tags in zijn verwerkt en daarop zitten dan weer foto's. Ook zijn er kleine envelopjes in verwerkt, tevens van Melissa Frances.


We hebben ook gebruikt gemaakt van stickers en die-cuts. Verder hebben we zelf bloemen gemaakt van het crepepapier en gluedots. Super gemakkelijk als je even weet hoe het moet. We hebben dit weekend niets gemaakt. En dat is voor ons doen heel vreemd. Maar aangezien we gisteren allebei hebben moeten werken en we ook nog nieuwe planten in de tuin moesten planten is er verder niets uit onze handen gekomen. En vandaag zijn we natuurlijk bij onze ouders op de koffie geweest en hebben we vanavond gezellig met het gezin een BBQ gehad bij onze broer. Dus niets geproduceerd. Zelfs geen kaartje gemaakt met de sketch van "unscripted sketches". Het voelt wel raar aan en ons hoofd zit vol met ideeen.

De spulletjes voor het nieuwe CO zijn klaar en kunnen morgen ingeleverd worden. En het nieuwe papier voor het SBM hebben we al in huis. Dus we kunnen weer aan de slag.

Volgende week zondag gaan we een workshop bij P&P volgen, tijdens deze workshop gaan we werken met het materiaal van Tattered Angels. Stacey deWitt en Jen Starr zijn dan bij P&P.

We zijn benieuwd wat we die dag allemaal gaan doen. Als het klaar is zullen we het met jullie delen.


Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins


8 opmerkingen:

marga zei

Leuk meiden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wat een werk.
Zie jullie zondag! Wij hebben er reuzezin in!!!!

jolande zei

Maar wat een leuk boekje is dit geworden...
Jullie hebben al hetzelfde probleem als ik TIJD...die is helaas net zo kostbaar als geld..en maar een keer uit te geven....
Zie jullie zondag groetjes Jolande

loes de groot zei

het ziet er weer super uit : )

groetjes mij........

M@rjan zei

Wat een prachtig boekje, echt schitterend gemaakt, petje af!

Groetjes, Marjan

Inger zei

This is amazing and sooo beautiful!!!
Love it! :)

Have a lovely day!
♥ Hugs, Inger

Wil zei

Na het bekijken van jullie mooie blog,en zeker ook de mooie dingen die jullie maken. Heb ik me eigen als volger aangemeld.
Dit boekje is echt super geworden.
Ik zou het ook leuk vinden als jullie ook eens een kijkje bij mij komen nemen.
Groetjes Wil

Heidie zei

wat een mooi boek hebben jullie gemaakt. En helaas ben ik er zondag niet. Misschien zie ik jullie nog met het magnolia event.

liefs Heidie

jolan zei

ohw wat leuk met deze foto's er in meiden....
xxx jolan

hey ik krijg opeens ander achtergrondje een van jullie is zeker online bezig met het blog. Lol!!!