zondag 19 december 2010

Winterweer in Cothen en LO

Het heeft de laatste dagen al wat gesneeuwd, maar toen we vanmorgen wakker werden lag er nog meer sneeuw. Deze foto is gemaakt in onze achtertuin. Je ziet hoeveel sneeuw er gevallen is, zeker meer dan 10 cm. Er wordt voor vanacht nog meer sneeuw verwacht.

Dus vanochten moesten we natuurlijk naar buiten toe, lekker wandelen en foto's maken natuurlijk. We zijn samen met onze zus op pad gegaan, door ons Cothense bos. Het heeft mooie plaatjes opgeleverd en een paar zullen we jullie laten zien

Hier staan we aan de rand van ons dorp en de sneeuwschuiver heeft de wegen wat geprobeerd schoon te maken. Maar echt lukken doet het niet. Gelukkig is er wel redelijk te wandelen en hebben we niet lopen glibberen.

Hier staan we aan het begin van onze beukenlaan. De bomen zijn een paar jaar geleden opnieuw ingeplant want vroeger waren het allemaal beukenbomen, vandaar de naam. Het bospad loopt langs het kasteel wat in Cothen staat.

Dit is het hek waarachter het eigen terrein van het kasteel begint. Een supermooi gezicht met al die sneeuw. Het was erg druk vanochtend in het dorp, er waren al veel mensen aan het wandelen en foto's maken. We hebben ook veel staan kletsen met allerlei mensen, dat is het gezellige aan een dorp.

Natuurlijk moest er ook een winterse Lay-out gemaakt. Alleen is deze al even geleden gemaakt en diegene die we vandaag gemaakt hebben laten we jullie in de loop van de week zien. Want tegen de tijd dat de LO klaar was, was het te donker om hem mooi te fotograferen.
Het papier van de LO is van Kaisercraft, en de foto is van vorig jaar, die is toen op dezelfde dag als vandaag gemaakt. Het is dus precies weer een jaar later en we hebben weer zo'n pak sneeuw.

8 Januari a.s. is er bij P&P een superleuke workshop. Je maakt die dag een album waar je elke maand van 2011 een LO in kan maken over een item wat voor jou speciaal is. Afgelopen zaterdag hebben wij de omslag al gezien en wij kunnen hem zeker aanraden. Lea heeft de workshop gemaakt en gaat die dag natuurlijk jullie alles vertellen.

Heb je zin om ook mee te doen schrijf je dan in er is zeker nog een plekje vrij. Helaas moeten wij die dag werken anders waren wij zeker van de partij. We hebben al wel een pakket voor ons laten reserven.

Kijk ook eens op ons andere blog, want het Papergirlzblog van Paper &Pictures werkt weer. Er is heel veel werk verricht de laatste dagen zodat het systeem nu lekker kan werken. Dus ga er zeker even kijken, je vindt daar de foto's van kerstversiering die we onlangs gemaakt hebben. .

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

5 opmerkingen:

anja zei

oh het ziet er erg winters uit bij jullie,
mooie LO wat gemaakt is.
liefs anja

Lea zei

Hoi dames,
Nog bedankt voor de foto's van gisteren, Leuk!
En helemaal te gek dat jullie even aandacht besteden aan mijn workshop, het gaat gezellig worden die 8e!
Groetjes Lea

Jacqueline's Weblog zei

Wat een mooie foto's hebben jullie gemaakt. Daar valt vast wel weer leuk mee te scrappen! Ik heb ook jullie kerststuk bewonderd bij de Paper Girlz, prachtig. Ik wens julle hele fijne feestdagen toe.
Groetjes van Jacqueline

majo zei

Hoi Dames.
Wat is cothen toch mooi he, bijna zo mooi als Wijk hihi(geintje) Prachtige foto's hebben jullie gemaakt zeg. en de LO is prachtig. Groetjes Majo

Heidie zei

wat een mooie foto's hebben jullie weer gemaakt. en ook een mooie lo.
fijne feestdagen.

liefs heidie