woensdag 8 december 2010

Kerstboek en Lay-out van vroeger

Zoals beloofd zouden we nog een van onze projecten laten zien die we vorige week hebben afgemaakt. Jammer dat zo'n weekje zo voorbij is want er ligt nog genoeg op ons te wachten
Allereerst laten we jullie nog een lay-out laten zien die we al in het begin van het jaar gemaakt hadden met restjes van het papier van Ella-Blue.
Het is zo'n super mooie lijn, met juist onze favoriete kleuren, waar wij zeker graag wat mee wilde maken. Het is een foto uit de oude doos. Op deze foto staat de familie van onze moeder, de foto moet ergens in de begin jaren dertig gemaakt zijn, want onze moeder ontbreekt nog. Hier waren pas 4 van de 8 kinderen geboren en onze moeder was de laatste in rij. Jammer genoeg leeft alleen het meisje aan de linkerkant nog. Zij is dit voorjaar 85 jaar geworden.

Hier dan het kerstboek. Vorige jaar december was " Mr Rusty Pickle" een avondje bij Paper & Pictures om een workshop te geven en toen hebben we dit boek gemaakt. Alleen door de drukke decembermaand vorig jaar is hij toen niet meer afgemaakt.

Nu de kerst erweer aan komt hebben we het eerst maar eens afgemaakt en er foto's ingeplakt.

Het album heeft 2 aparte pagina's erin, die als je die openklapt er een sneeuwpop of kerstboom omhoog popt. Zoals je hieronder kunt zien met de sneeuwpop.
De pop-up pagina's worden dicht gehouden door een chipboardrondje waar een kwart stukje uitgesneden is. Het rondje is zo aangebracht dat het kan ronddraaien.

Er zat best veel chipboard bij dit project, zoveel dat je er nog van over houdt. Hieronder zie je de pop-up van de kerstboom. De foto's die erin zitten zijn vorig jaar gemaakt, tijdens de kerst en de sneeuwdagen van rond die tijd.

Wij zijn nu klaar met de kerstkaarten, ze zijn op de bus gedaan. Nu gaan we van het weekend wat verjaardagskaarten maken want er zijn 5 mensen komende weken jarig die wij graag een kaartje willen sturen. Dus even iets anders dan kerstkaarten
Een van de volgende keren laten we jullie onze laatste kerstkaarten zien, die wij speciaal voor onze ouders, broer en zuster hebben gemaakt. Maar eerst moeten zij de kaart gaan zien.
.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins
9 opmerkingen:

Monique zei

Hoi lieverds,
Jullie zijn er maar druk mee...... Leuke kerstkaart kreeg ik vandaag van jullie binnen... Danke je wel..
Knuf Monique

Heidie zei

Wat een mooie lo hebben jullie gemaakt en jullie boek is ook super. En wat veel kerstkaarten hebben jullie gemaakt.

liefs heidie

Ingeborg zei

Hallo lieve lieve tweeling!!!
Dank voor de leuke kaart die mijn niet stakende trouwe TNT dame me vandaag kwam brengen. Kaart en krabbel is naar jullie onder weg.
BISOU, Ingeborg

M@rjan zei

Die Lo is erg mooi in deze tinten!
En jullie boekje is een plaatje, met de pop-ups en de mooie details.

Groetjes, Marjan

Dorien zei

Wat een leuke projectjes weer dames!! En die pop-ups, mmmmmm errug leuk!
Alles goed met jullie???
x Dorien

Jacqueline's Weblog zei

Wat een prachtige creaties dames, erg mooi! Jammer dat de tijd zo snel gaat, ik heb er ook last van.
Groetjes van Jacqueline

majo zei

SUPER wat is ie mooi zeg!!. Lieve groet Majo.

Inger zei

Beautiful creations!!!
MERRY CHRISTMAS to you and your family!

Inger

Lea zei

Leuk minialbum! Ik heb hem ook nog liggen, zal dit jaar eens wat kerstfoto's maken, dan kan ik hem ook afmaken.
\groetjes Lea