woensdag 11 augustus 2010

Weer een paar kaartjes die opgestuurd zijn.
De eerste is een kaartje voor iemand die vandaag 86 jaar wordt. Dat is een hele leeftijd en het is ook altijd een schat van een tante.
Het papier is van verschillende lijnen door elkaar, ze zijn op kleur uitgezocht. De stempel is een digistamp afgedrukt op DCP papier en ingekleurd met derwent potloden.


Het volgende kaartje is gemaakt met dezelfde lijnen papier en ook dit is een digistamp. Dit kaartje hebben we gestuurd naar iemand die in het ziekenhuis heeft gelegen en nu gelukkig weer thuis is. Zij kan nu gaan werken aan haar herstel.Onze moeder vroeg of wij nog een geboortekaartje hadden liggen, zij had er een nodig en geen tijd omzelf wat te maken. Nou hebben wij altijd wel een voorraadje maar niet zoveel van babykaartjes. Die moeten we nu dus ook weer gaan maken.
Dit kaartje hebben we onlangs gemaakt omdat iemand moest bevallen en wij niet wisten wat het ging worden dus dan maar een meisjes en een jongenskaartje gemaakt.
Onze moeder had nu toevallig een kaartje voor een jongen nodig dus dat kwam goed uit.
Het papier is van October Afternoon en het is een luierpakje geworden.

Nu staan er nog een aantal kaarten klaar die deze maand nog op de bus moeten. Als de jarige job ze ontvangen heeft laten wij ze jullie zien.


Hebben jullie al gekeken bij Tracie op haar blog, ze heeft een leuke prijs te verloten. Ze maakt altijd zulke leuke dingen en in october komt ze ook naar het fairy-tale weekend bij P&P.
Je zou er zeker eens een kijkje moeten nemen.

.Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

5 opmerkingen:

Renata zei

Ontzettend leuke kaartjes en dat babykaartje is helemaal top!!
Liefs, Renata.

MvM-design zei

Vind het kaartje met de roos super meiden, mooie digistamp ;)

M@rjan zei

Het zijn weer erg mooie kaarten, meiden! Alledrie anders, maar heel gaaf!

loes de groot zei

mooie kaartjes weer.....

hebben jullie een template of zo van zo'n baby rompertje?

en wat grappig dat jullie het poezenpapier hebben mee genomen, toen ik het zag liggen moest ik gelijk aan jullie denken : )

misschien toto gauw...

Heidie zei

wat een mooie kaarten hebben jullie weer gemaakt.

liefs Heidie