woensdag 25 augustus 2010

Leuke nieuw papier

Afgelopen zaterdag hebben we bij P&P weer nieuw papier gehaald om kaarten te kunnen maken voor het volgende Cards Only. Deze komt uit in November en zal dus best veel kerstpapier bevatten. Ook wij hebben 2 setjes kerstpapier meegenomen en zullen ons best doen daar leuke kaarten mee te maken.
Er is afgelopen week al veel leuk kerstpapier binnen gekomen bij Paper & Pictures en ook deze week worden er weer zo'n 30 dozen verwacht met leuk papier en embelissements vanuit Amerika. Wij kunnen niet wachten om zaterdag toch weer even te neuzen wat er allemaal in die dozen heeft gezeten. Ja, je zal maar eens iets missen.

Ook hebben we een lijn van Nikki Sivils meegenomen, leuk om toch even iets anders dan kerstkaarten te maken. Het is een schitterende kleur blauw.
Rakker moest perse ook op de foto. Is het geen schatje???

De eerste kerstlijn is van Imaginisce en deze lijn ligt al in de winkel.

De tweede kerstlijn is van Jilly Bean Soup. Leuke lijn, deze is helemaal op kraftpapier gemaakt.


Zaterdagavond was Kim nog even bij ons omdat ze even de Cinch van ons wilden gebruiken. het is een ideaal apparaat om boekjes mee in te binden. Je kan iets meer varieren dan met de Zutter. Nou hadden wij geen zutter dus was voor ons de keuze snel gemaakt tussen deze twee apparaten. Kim heeft afgelopen week hele leuke pompons van wol gemaakt, met een zeer handig apparaatje. Ze heeft de twee grootste bij ons achtergelaten zodat onze poezen ermee kunnen spelen. En dat doen ze ook. Kim heel hartelijk dank namens Luna en Rakker. Ze lopen er geregeld mee te spelen.

Nu weet je waar je ons het aankomend weekend zult vinden, lekker aan de freubel met onze nieuwe papierlijnen voor het komend CO. En als jij nu ook graag aan je kerstkaarten wilt beginnen ga vast kijken bij P&P waar daar vindt je al leuke lijnen.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins5 opmerkingen:

loes de groot zei

leuke papiertjes : )
tis maar goed dit ik niet zo dicht bij woon

enne wat groeien jullie kittens hard!!!
tot gauw

marga zei

Woooh, wat een leuke papiertjes allemaal!!!

Veel plezier ermee.

Anneke zei

Wat een leuke papiertjes!!

Heidie zei

wat een leuke papiertjes hebben jullie meegenomen. En wat worden de katten al groot.

liefs Heidie

nora zei

Hoi Meiden,Gaaf papier hebben jullie gescoord.En die kat wat een leuke foto's.Groetjes Nora