maandag 1 juli 2013

dagje doe a ding met de meiden


Zaterdag zijn we met een stel meiden een dagje naar Spijkenisse geweest voor het Summer event van Doe a Ding. We hebben heel veel gezien en ook leuke make-a-takes gedaan. Ook weer mensen gezien die we al een hele tijd niet meer gezien hadden. Hier boven hebben we een van de twee workshops van Different colours gedaan. Daar hebben we 2 kaarten gemaakt met stempels. De stempels van Different Colours zijn altijd erg leuk.


We hebben verschillende tags gemaakt met pan-pastels. Erg leuk om te doen, maar toch helaas niet aangeschaft. De stempel die we gebruikte was van Noor design.


Ook heeft een van de meiden van Doe a Ding een foto van ons gemaakt voor de winkel. Daar moesten we gelijk zondags wat mee doen.  Het papier is van Carta Bella en Teresa collins. De randjes zijn gepoetst met inkt van Su de kleur soft suede.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat klinkt als een leuke dag, heerlijk creatief zijn met vriendinnen en met nieuwe producten aan de slag.
Mooie creaties! Ik ben ook wel benieuwd naar Pan Pastels, maar ik heb eigenlijk al lang genoeg andere materialen om me een heel jaar mee bezig te houden. Of 2 jaar. Lang in ieder geval, haha!

anita01 zei

Och hoe gaaf, echt te leuk om te zien meiden;o)

Warme groetjes,
Anita die nog...ja echt, nog nageniet ;o)

Miranda Slagboom-de Groot zei

Ziet er erg gezellig uit.
Groetjes Miranda

M@rjan zei

Leuke dag gehad, zo te lezen. Mooie resultaten van de make&takes! Ja, ook ik laat de panpastels liggen. Leuk, maar je kunt niet alles hebben en willen.
De Lo is ook gaaf trouwens!